d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ferie! Så lad din kat blive passet i eget hjem

2. oktober 2019 - kl.16:34 - af:

Kittycare 600x250

Kittycare, som er en landsdækkende virksomhed der tilbyder pasning af katte i eget hjem, mens ejerne er på ferie, åbner nu også i Hirtshals og Hjørring.

Ferie og en glad kat

Katteejere kan nu holde ferie med god samvittighed og komme hjem til en glad kat.

Ifølge Kittycares erfaring og studie af katte er de meget territoriale, og kan derfor blive frustrerede og stressede over at komme hjemmefra, mens ejerne er på ferie.

Derfor synes virksomheden, at katten har bedst af at blive passet i eget hjem.

– Hvis man har vænnet sin kat til et socialt liv med mennesker, så er det vigtigt, at der kommer nogen hjem til katten – det er altså ikke nok kun at fodre den, fortæller direktør Charlotte Koch.

Kittycare tilbyder derfor at komme og ordne alt det praktiske for katten, og også at lege med den samt aktivere og nusse den, så katten får den opmærksomhed, den har brug for.

– Når katten er blevet kælet og nusset, går vi videre til aktivering og leg – enten med legetøj, søge efter mad eller hvad katten ellers er vant til, fortsætter Charlotte Koch.

– Vi tilbyder et gratis introduktion og instruktionsmøde til ejerne, for at de kan føle sig trygge ved den kattepasser der skal passe katten. Til mødet stiller vi en masse spørgsmål, for at være sikre på, at vi får de rigtige informationer i forhold til pasningen.  Vi får talt alle opgaverne og kattens personlighed/behov igennem, slutter Charlotte Koch.

Kittycare har også mulighed for at passe andre dyr i hjemmet, se listen under beskrivelsen af hver kattepasser på hjemmesiden www.kittycare.dk.

Tendens til tryghed

For Kittycare er det meget vigtigt, at dyrene har det godt.

Det at opleve trygheden ved at man kan tage hjemmefra og vide at ens katte har det godt – er rigtig meget værd, det giver en bedre ferie oplevelse at man ikke skal gå og bekymre sig.

For mange katteejere har katten en stor betydning for dem – vi ved, at de fleste tænker meget på deres husdyr, når de er ude at rejse.

Respekten for forskelligheder er meget vigtig – og derfor gør Kittycare meget ud af at lytte til ejerens ønsker og oplysninger, så pasning og pleje af katten bliver helt efter ejers anvisninger. Ejeren kender jo katten bedst og på den måde spinder vi en tråd mellem katten og ejeren!

Linne Jenne dækker Hjørring og hende kan du kan læse mere om lige HER.

Louise Kristensen dækker Hirtshals og hende finder du mere om netop HER.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion