d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ny virksomhed i Hjørring vil gøre en forskel for miljøet

6. oktober 2019 - kl.10:59 - af:

Water Company 600x250

Bordtennis kan lede til meget!

Lars Rokkjær og Ulf Persson har netop oprettet virksomheden Water Company i Hjørring.

De har hjemme i  lokaler i den gamle Liver Mølle kro udenfor Hjørring.

Vi zoomer ind på det bærende koncept:

”Du har drevet Water Company i Sverige i over 20 år, Ulf Persson?”

”Ja, vores forretningsidé er at udleje vandmaskiner, der både køler og eventuelt tilsætter kulsyre, med kvalitetsfiltre, så kunder kan anvende deres lokale vand fra vandhanen, i stedet for vand, der er fragtet og leveret i plastikflasker.

Vi arbejder ud fra FN’s Global Compacts 10 principper og har været klimaneutral siden 2009”.

”Hvordan har det svenske marked taget imod jer?”

”Vi har i dag over 4000 af vores vandmaskiner stående i typisk private virksomheder og kommuner, og hver dag år vi henvendelser fra interesserede. Vi mærker, at mennesker i dag har fokus på deres miljøansvar.”

”Nu har du så etableret dig i Danmark sammen med Lars Rokkjær. Kan du sige lidt om det?”

”Lars og jeg kender hinanden fra bordtennis. Jeg har stor respekt for det arbejde, Lars har lavet med f.eks. B75 Internationale sommerlejr på Halvorsminde. Min søn har deltaget de seneste år. Jeg ser hans evne til at lede, organisere og nå et resultat. Da Lars i en hyggelig stund foreslog, at han kunne tænke sig at være nærmere hjemmet og se sig selv gøre en indsats for miljøet, kom tanken om et datterselskab i Danmark naturligt.”

”Lars, hvorfor har du lyst til at sælge vand?”

”Efter mange år i udlandet har jeg lyst til at arbejde i Danmark. Ulf er en fantastisk person, der har skabt en utrolig ærlig og pålidelig virksomhed i Sverige med markedets bedste og mest bæredygtige produkter. Det er et scoop for mig, at jeg har fået Ulf med på at etablere Watercompany i Danmark. Så det er mere Ulf end det er vandet, der har fået mig til at træffe beslutningen.”

”Hvem er jeres kunder?”

”Alle der vil være med til at anvende lokalt vand i stedet for vand, der er transporteret og ofte leveret i plastikflasker. Vores filtre betyder, at kunderne altid er sikre på helt rent vand. Også selvom der skulle komme bakterier i det lokale vand. I Sverige har vi også erfaret, at når ansatte og kunder få tilgang til frisk vand med eller uden kulsyre, så nedsættes forbruget af kaffe, hvilket vi godt alle ved, er positivt.”

”Kan I til sidst kort beskrive hvad produktet er?”

Ulf: ”Vi udlejer vandmaskiner til alle behov. Vores service sikrer, at maskinerne altid fungerer og pryder det miljø, de står i.”

Vi har ingen skjulte omkostninger. Den pris, kunder betaler for servicen, indeholder alt. Kulsyrepatroner, reparationer, udskiftning af reservedele og rengøring. Kundens serviceabonnement kan også indeholde patenterede vandkarafler med kundens logo på. Det betyder, at kunden serverer deres eget lokale vand i en smuk personlig karaffel.

Er du blevet nysgerrig på dette spændende projekt, kan du kontakte Lars og Ulf på tlf. 2757 0870 – eller læse mere på watercompany.dk.

Foto: De to grundlæggere: Lars Rokkjær og Ulf Persson

Water Company 600x400Water Company 2 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion