d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fortuna: Lyon skal have en varm modtagelse

8. oktober 2019 - kl.8:44 - af:

Fortuna Hjørring 6 okt 600x250

Så er kampene mod Olympic Lyon på plads.

Nu er de to kampe i UEFA Womens Champions League mellem Fortuna Hjørring og de regerende mestre, Olympique Lyonnaise, lagt helt på plads, og der forestår fantastiske oplevelser.

Fortuna-spillerne er mere end 100 pct. indstillet på, at mestrene skal have en varm modtagelse, når de

kommer til Hjørring onsdag den 16. oktober.

Det er første møde. og her fløjtes der op på Nord Energi Arena kl. 19:00.

Returkampen i Lyon spilles onsdag den 30. oktober kl. 16:30, og når denne kamp går i gang skal det være med rygstød fra et godt resultat på hjemmebanen.

Det bliver en kæmpe oplevelse for Fortuna-spillerne. De møder Europas bedste klubhold, hvilket i sig selv er motivende, når der skal demonstreres dansk kampvilje og elegant fodbold.

Spillerne får en stor oplevelse på Nord Energi Arena og det gælder også publikum.

Fortuna er i fuld gang med arrangementerne omkring kampen.

Man ser gerne, at der kommer rigtig mange på Nord Energi Arena, når Fortuna skal have opbakning til at nå frem til et positivt resultat.

Der er også forberedelser i gang til en tur fra Norge

Olympique Lyonnais stiller med den 24-årige norske storspiller Ada Hegergberg, der blev bedste kvindelige fodboldspiller i Europa i 2016.

Det forventes, at en del nordmænd vil tage turen over Skagerak, når der er mulighed for at opleve deres storspiller aktion.

TV3 Sport transmitterer kampen fra Nord Energi arena onsdag den 16. oktober kl. 19 forventet transmissionsstart kl. 18:30, og der arbejdes i øjeblikket på at får transmitteret kampen fra Lyon den 30. oktober kl. 16:30.

Kampen i Hjørring sendes også i Frankrig på Canal+, og det er denne kanal, der skal hjælpe med at få kampen i Lyon til TV3 Sport.

Når du skal opleve kampen på Nord Energi Arena KAN DER BESTILLES BILLET HER.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion