d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hjørrings første blomster- automat springer ud på søndag

1. november 2019 - kl.13:08 - af:

Hyacinten 2 600x250

Blomsterautomaten er et HIT.

Trendforskerne forudser at vare-automaten står over for en opblomstring – og at fremtiden vil byde  på flere varer solgt via automater.

– Og den trend har Stine Raaby fra Hyacinten i Hjørring taget til sig, noget hun glæder sig rigtig meget til at præsentere i byen.

På søndag åbner Hjørrings første blomsterautomat i porten ved siden af butikken Hyacinten i Nørregade.

– Jeg vil gerne kunne servicere mine kunder døgnet rundt, og endnu vigtigere, efter deres behov – altså uden for åbningstid eller når de er i tidsnød og ikke har tiden til at vente i kø eller vente på at buketten bindes, fortæller en smilende Stine.

– Jeg husker jo selv automaten fra min barndom, det var hyggeligt at se dem i gadebilledet – og det føles rart at genoptage noget fra den tid.

En anledning til at give blomster kan jo opstå på alle tider af døgnet – og derfor tror vi på blomsterautomaten.

– Vi fylder løbende automaten op med friske og nybunde buketter, så man kan, fra på søndag, altid købe fine og friske blomster døgnet rundt, fortæller Stine Raaby

Indvielse med jul, gløgg og momsfri søndag

På søndag den 3. november kl. 10.00 – 14.00 indvies Blomsterautomaten.

– det skal selvfølgelig fejres med festligheder og julehygge, fortsætter Stine.

– på lørdag efter lukketid dækker vi vinduerne til, og så går juleriet i gang. Vi elsker de dage, og glæder os hvert eneste år særligt meget til søndagen, hvor vi fjerner al afdækning – og slår døren op for JULEN 2019.

Udover præsentation af årets juleudsmykning med masser af inspiration til julens tendenser, så bliver den nye blomsterautomat også fejret med både momsfri søndag, den årlige “bonkurrence” og varm gløgg med æbleskiver til kunder og gæster.

Læg endelig søndagens gåtur forbi Nørregade 23 – og bliv både overrasket og forkælet.

Hyazinten automat 3 400x600Hyazinten automat 2 400x600Hyazinten automat 1 400x600Hyazinten automat 4 400x600Hyazinten stine 400x600

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion