d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"



MORTENSAFTEN ro og hygge på Bryghuset, på V – eller hjemme

3. november 2019 - kl.13:25 - af:

Middag fest 600x250

Vi elsker traditioner, og vi har brug for dem.

Jo større verden, jo større bliver behovet. Måske fordi vi i virkeligheden har for få skikke og gentagelser, noget der kunne gøre tilværelsen mere genkendelig og deraf mere rolig.

Traditioner er vigtige for os alle sammen.

 

Vi vil gerne Mortens Aften

På søndag er det Mortens Aften – en af de mest velfunderede traditioner inden for det danske køkken. En rigtig dejlig aften hvor mange familier og venner hygger sig sammen og spiser andebryst eller gås til aftensmad.

Mortensaften har længe været en tradition på retur. Men det billede er heldigvis  ved at vende igen.

Danskerne vil gerne både Mortens Aften og de gode, gamle traditioner – men vi har ikke tiden til dem – desværre.

Når mortensaften skal fejres på søndag, vil andestegen i stigende grad atter være at været anrettet på middagsbordene, men stadig færre finder tiden til at lave middagen fra bunden.

Flere og flere benytter sig derfor af de gode tilbud der heldigvis findes lokalt – også i Hjørring.

Økologisk landand og genbrugs emballage

Bryghuset Vendia byder på lækker, økologisk and og dessert og Bistro V byder på en skøn menu – begge steder til uhørte flotte priser – ud af huset eller indenfor i restaurant.

Mortens Aften Bryghuset Vendia – Take Away menu:

Hovedret:  Økologisk landand, Stegt bryst og confiteret lår med kartoffelmos, kompot med æbler, syltede svampe og svesker, serveres med andeskysauce og rødkålssalt med ristede nødder og honning.

Dessert: Gammeldags æblekage med vanille og krystalliseret hvid chokolade og mandelknas.

Take away – 2 Retter KUN kr. 145,-

Søndag den 10. november 2019 Mortens aften har Bryghuset Vendia ekstraordinært åbent.

Mortens Aften Bistro V – menu og Take Away:

Hovedret: Sprødstegt andelår med selleripuré stegte kartofler og andesauce, vintrekål, tranebær og mormordressing.

Dessert: Æblekage med vanillecreme og karamelliserede nødder.

Take Away – 2 retter KUN kr. 125,-

Menuen kan også nydes i restauranten til kr. 195,-

Kristian Rise gør opmærksom på, at det i begge restauranter er en rigtig god ide at bestille menuen i god tid for at undgå ventetid ved afhentning.

Alt Take Away er anrettet i genbrugs engangsplast emballage.

SE mere på Bryghuset Vendia – Mortens Aften og Bistro V – Mortens Aften.

Skriv en kommentar......







- en Fotoclick, Sæby produktion