d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hirtshals: Peter Svenningsen udtaget til landshold

4. november 2019 - kl.11:25 - af:

Bordtennis hirtshals 600x250

Peter Svenningsen fra Hirtshals-bordtennisklubben B75 er udtaget til landsholdet og skal spille Protour-turneringen Finland Open, skriver tv2nord.dk.

18-årige Peter Svenningsen fra bordtennisklubben B75 i Hirtshals er udtaget til det danske bordtennislandshold, der 5. til 8. december skal spiller Protour-turneringen Finland Open.

– Jeg er så glad. Jeg havde håbet, måske at få chancen næste år. At det kommer nu, er et kæmpe skulderklap og et bevis på, at landstræneren holder øje med de resultater jeg laver, siger Peter Svenningsen.

Det er første gang, at 18-årige Peter Svenningsen skal tørne ud for det danske seniorlandshold.

– Jeg glæder mig sindssygt meget, men jeg kan også allerede mærke spændingen i kroppen, siger Peter Svenningsen.

Peter Svenningsen, der egentlig stammer fra Sjælland, er flyttet fra Hillerød til Hirtshals for at være i et bordtennismiljø, der gør en større udvikling mulig. Her træner han bordtennis to gange om dagen i Hirtshals, hvor han også bor. Han har spillet i Hillerød og Virum og har vundet hele 8 DM-titler som ungdomsspiller.

– Her I Hirtshals er vi nogle unge fyre, som i dagligdagen hjælper hinanden til at blive bedre. Vi har fået en fremragende start i bordtennisligaen, hvor holdet ligger nummer to. Og nu denne udtagelse. Det er fedt, når hårdt arbejde giver resultater, siger Peter Svenningsen.

Udtagelsen til den første internationale seniorturnering er kun et skridt på vejen for unge Svenningesen. Hans mål er at repræsentere Danmark som bordtennisspiller ved OL i 2024.

Foto: B75

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion