d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"HELT NYT rådgivningscenter for unge i Hjørring søger frivillige

5. november 2019 - kl.10:37 - af:

headspace hjørring 600x250

Nu slår headspace Hjørring dørene op for de unge i byen.

Det sker i dag den 5. november, hvor headspacecenteret på Amtmandstoften 2, st. nu officielt åbner.

Leder af centeret er Jesper Overgaard Andersen, 38. Han er uddannet socialrådgiver fra Aalborg Universitet

og kommer fra en stilling som forstander for Godthåb, et opholdssted for unge mellem 10 og 18 år, og har i årene inden da arbejdet som mentor og jobcoach for udsatte unge.

Jesper og den nyansatte ungerådgiver Lise Hvarre Primdahl har i den seneste tid knyttet 18 frivillige til centret, men der er behov for flere frivillige.

”Det kommer selvfølgelig an på, hvor mange af Hjørrings unge, der vil benytte sig af centret, men jeg forventer at vi skal op på cirka 50 frivillige i alt,” siger han.

Lise Hvarre Primdahl er 29 år, og startede som ungerådgiver i oktober. Lise er uddannet kriminolog og har seks års erfaring med organisering af frivilligt socialt arbejde, hvor hun bl.a. har haft samtaler og grupper for unge.

”Lise har et virkeligt stærkt drive, og har på kort tid fået dannet relationer med de unge samt de lokale skoler og andre samarbejdspartnere. Lise får naturligvis også en central rolle i forhold til rekrutteringen af de frivillige,” siger Jesper Overgaard Andersen.

Det Sociale Netværk/headspace Danmark har eksisteret siden 2009 og skabt en lang række initiativer, der primært hjælper børn og unge, psykisk sårbare og pårørende. Bl.a. initiativet headspace, som findes i 18 forskellige byer med uforpligtende og gratis rådgivning til børn og unge. Hjørring er den seneste by til at få et headspace-center.

Hvis du skulle være interesseret i at blive frivillig i headspace Hjørring så kontakt Jesper på mobil: +45 2572 2773, email: joa@headspace.dk eller Lise på email: lhp@headspace.dk.

Om headspace

headspace er et gratis og anonymt landsdækkende rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år. Her kan børn og unge komme med alle slags problemer – store som små, og de kan dumpe ind direkte fra gaden og få den nødvendige hjælp. headspace er fysisk til stede i en lang række danske byer og er tilgængeligt online via chatfunktionen på headspace.dk.

headspace i Hjørring – holder åbent alle tirsdage, onsdage og torsdage i tidsrummet kl. 12-18. Her kan man blot kigge ned uden forudgående aftale. Det er også muligt at kontakte headspace på tlf. eller via de sociale medier, såfremt man ønsker en samtale på et andet tidspunkt.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion