d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sindal Billard Klub – weekendens resultater

6. november 2019 - kl.9:26 - af:

Sindal Billard Klub nov 600x250

Sindal Billard Klub har været langt omkring – og her får du klubbens resultater:

1. division har på udebane spillet mod Sydfyn (Svendborg).

Resultatet blev et nederlag på 0-8.

Michael Fischer (21,76) leverede en godkendt indsats.

Alligevel måtte han sluttelig indkassere et meget klart nederlag.

Jens Kallehauge (17,30) spillede under middel. Således måtte han kæmpe ekstremt hårdt for pointene. Modstanderen var bare i et højere gear, hvorfor det her gik meget lettere. Slutfacit blev således et kæmpe stort nederlag.

Joakim Nielsen (29,42) tog part i en meget spændende dyst. Undervejs blev der givet og taget efter bedste evne. I slutfasen svandt kræfterne dog ind, og således endte det med et beskedent nederlag.

Jesper Holmberg (47,53) var nødsaget til at være på dupperne straks fra start. I hæsblæsende fart gik det nemlig ud over steppen. De to kamphaner ville på ingen måde give sig. Close race, når det er bedst, blev det således til. Da afgørelsen nærmede sig tabte han desværre et lille skridt, hvilket sluttelig betød et lille nederlag.

Serie 3 hold 2 har på udebane spillet mod Sæby 1

Resultatet blev lidt skuffende uafgjort 4-4.

Karsten Brath (2,64) havde ikke det bedste blik for spillet. Herved blev det til en rigtig maratondyst. Da han kun formåede at udnytte en brøkdel af de mange chancer, blev det tillige særdeles spændende. Sluttelig stod han desværre ikke distancen, og således måtte han indkassere en meget unødvendigt nederlag.

Frank Pedersen (3,85) tog part i et meget lige opgør. Her var der ligeledes problemer med at få udnyttet de mange gode tilbud. Panikken tog derfor til i styrke.
I slutfasen kiksede han fælt, og således måtte han noget misvisende tage til takke med et smalt nederlag.

Erik Brogaard (8,00) blev fra start presset særdeles hårdt. Som kampen skred frem fik han lidt efter lidt skabt et overtag. I afgørelsens time var han endda særdeles skarp i attituden. Efter en magisk finish tog han således en meget sikker sejr.

Kjeld H. Jensen (9,93) blev budt rigtig god modstand. Han var dog glat som en ål, og således snoede han sig behændigt ud af alle problemer. Med god spilforståelse kunne han derfor sluttelig trille en flot sejr i hus.

Old boys hold 2 har på hjemmebane spillet mod Skagen 2

Resultatet blev et stort nederlag på 2-6.

Ulrik Nielsen (4,17), Thorvald Jørgensen (4,66) og Frank Pedersen (3,73) er alle set i bedre udgaver. Der var således ikke meget spræl over spillet. Med en indsats under daglig standard sluttede det således med ret så klare nederlag til alle.

Thorkil Molsen (3,40) holdt fanen højt. Således tegnede han sig for den enlige sejr.

2-mands hold 1 har på “udebane” spillet mod Tårs 3

Resultatet blev uafgjort 2-2.

Egon Jørgensen (5,66) tog part i en meget spændende dyst. Der var således close race det meste af vejen. Da afgørelsen nærmede sig fik han dog etableret et lille forspring, Med næb og klør blev føringen forsvaret, Således kunne han sluttelig hive en smal sejr i land.

Michael Fischer (22,52) havde endelig fundet de hurtige støvler frem fra gemmerne. Med hæl og tå og andet kropsskævt fik han dirigeret stød- og spilleballer godt rundt på bordet. Uheldet var bare, at modstanderen også tog den med syvmileskridt. Selv om han således gjorde det særdeles godt, måtte han alligevel indkassere et klart nederlag.

Fri carambole hold 1 har på udebane spillet mod Tårs 1

Resultatet blev uafgjort 2-2.

Bo Engmann (0,67) havde masser af muligheder undervejs. Desværre udnyttede han ikke sit potentiale. Atter engang trak han således kortet med sorteper. Altså et meget unødvendigt nederlag efter en indsats langt under middel.

Casper B. Caspersen (1,65) havde helt anderledes greb om tingene. Modstanderen blev nemlig holdt i et solidt jerngreb fra start til slut. Således blev en særdeles glimrende indsats omsat til en meget sikker sejr.

Med det uafgjorte resultat befinder holdet sig fortsat i den tunge ende af tabellen.

Fri carambole hold 2 har på hjemmebane spillet mod Tårs 2

Resultatet blev en smal sejr på 4-0.

Erik Brogaard (0,90) kom særdeles ukoncentreret ind i opgøret. Det første point kom helt henne i tolvte indgang. Da var han allerede spillet uhyggelig langt bagud. Han vågnede nu op til dåd, og ret hurtigt fik han ikke alene hentet det forsømte, nej han bragte sig tillige afgørende i front. Herfra så han sig ikke tilbage. Der var nu klasseforskel på aktørerne. Således endte han med at tilføje modstanderen “Leicester-lige” klø.

Michael Fischer (0,84) fik egentlig en god start. Hurtigt smuldrede spillet, og således tippede initiativet over til modstanderens fordel. Da det allermest lignede et klart nederlag, fik han dog endelig gang i scoringen. Stille og roligt åd han sig nu tilbage ind i dysten. Intensiteten steg voldsomt. Da han havde elimineret en matchbold lykkedes det på forunderlig vis at hive sejren i land. Fortjent var det sikkert ikke, men sådan er sport, når det er bedst.

Med sejren har holdet nu vendt snuden mod toppen af kredsen, hvor den øjeblikkelige tredjeplads indtages.

Fri carambole hold 3 har på hjemmebane spillet mod Asaa 1

Resultatet af topkampen blev uafgjort 2-2.

Ulf Gorm Nilsson (0,84) leverede en ordinær indsats, hvorfor opgøret blev meget spændende. Da afgørelsen nærmede sig fik han held til at slå et lille hul. Således lykkedes det sluttelig at hive en smal sejr i land.

Loakim Nielsen (2,32) ydede en rigtig god indsats. Modsatnderen valgte samme spor. Således blev det en dyst med meget højt tempo. En flot spillet serie på 16 point gav yderligere tro på tingene. Der blev dog svaret godt igen, hvorved opgøret blev både seværdig og særdeles spændende. På opløbssiden svigtede koncentrationen et kort øjeblik, hvilket sluttelig betød et smalt nederlag.

Med det uafgjorte resultat skete der ingen forskydning i toppen af rækken, idet hold 3 fortsat indtager kredsens førsteplads netop foran gæsterne.

Michael Fischer (20.84) har været i BK Fluen, Aarhus for at spille 3. runde i individuel keglebillard, klasse B.

Han indledte særdeles koncentreret. Han tog derfor teten straks fra start. Der blev hele tiden lagt på, og således kunne han sluttelig trille en meget overbevisende sejr i hus.

I den følgende kamp kneb det med at holde trit med modstanderen. Der blev derfor fightet for at score så mange point som muligt. Skaden blev udbedret ganske fint, men forhindre et nederlaget kunne han dog ikke.

De tre aktører i puljen sluttede nu med hver to matchpoint, hvorfor den videre deltagelse i turneringen skulle afgøres efter bedst opnået totalgennemsnit.
Her havde han held til at snuppe puljens førsteplads, og dermed slap han gennem nåleøjet til næste runde.

Når flaget er hejst er der aktivitet i klubben, så har du bare lyst til at dyrke fællesskabet og dermed det sociale i klubben, så kig op i vores flotte lokaler over Superbrugsen i Nørregade. Er du gangbesværet eller bare ked af trapperne, så tag en gratis tur med vores “liftbus”. Vi er altid klar med en kop kaffe og en god snak om billard.

Resultater og aktuelle stillinger for de spillede kampe finder du på www.billardresultater.dk ligesom klubbens hjemmeside www.sindalbillard.dk sikkert også kan give dig yderligere oplysninger.

Når flaget er hejst

Når flaget er hejst er der aktivitet i klubben, så har du bare lyst til at dyrke fællesskabet og dermed det sociale i klubben, så kig op i vores flotte lokaler over Superbrugsen i Nørregade. Er du gangbesværet eller bare ked af trapperne, så tag en gratis tur med vores “liftbus”. Vi er altid klar med en kop kaffe og en god snak om billard.

Resultater og stillinger

Resultater og aktuelle stillinger for de spillede kampe finder du på www.billardresultater.dk ligesom klubbens hjemmeside www.sindalbillard.dk sikkert også kan give dig yderligere oplysninger.

Billedtekst:  Erik Brogaard kæmpede sig til sikre sejre i keglebillard og fri carambole.

Sindal billard nov 400x600

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion