d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fælles Nordisk Stop 5G Demonstration – søndag 24. nov.

24. november 2019 - kl.11:08 - af:

Stop 5G 600x250

”Fælles Nordisk Stop 5G Demonstration” søndag d. 24. nov. kl. 14-17 på Rådhuspladsen i København

Helsinki, Stockholm, Gøteborg, Oslo, Århus og København står sammen i dag søndag den 24. november og siger ”STOP 5G i Norden” i en fælles nordisk protest.

Denne protest kommer i kølvandet på flere

internationale demonstrationer, aktioner og protester, som er tegn på en voksende global folkebevægelse imod 5G.

For et år siden modtog de nordiske ministre en alvorlig skrivelse fra over 260 imternationale forskere, som har underskrevet den Europæiske 5G Appel , som anbefaler øjeblikkeligt stop for udrulning af 5G på baggrund af anerkendt forskning, der påpeger biologiske skader langt under de anvendte grænseværdier på området.

I nær fremtid får verdens regeringer overrakt 174.000 underskrifter fra en international 5G appel; 5G Space Appeal, som tillige har fokus på de mange tusinde 5G satellitter, som sendes i kredsløb omkring Jorden netop nu.

D. 4. maj afholdt EHS Foreningen i samarbejde med bl.a. Rådet for Helbredssikker Telekommunikation en konference på Christiansborg, hvor advokat Christian F. Jensen fremlagde en juridisk vurdering af 5G, 5G. Responsummet, som lyder således; 5G strider imod den Europæiske Menneskerettighedskonvention, FN´s Børnekonvention, Habitatdirektivet, Fugledirektivet, Bonn- og Bernkonventionen – kan du læse HER.

For at få politikere og medier til at forstå, at 5G udrulningen har alvorlige sundhedsmæssige og miljømæssige konsekvenser, deltager EHS Foreningen i den fælles nordiske protestdag imod 5G, hvor talere er fløjet ind fra England for at fortælle om 5G modstanden i andre lande, den danske advokat Christian F. Jensen taler om 5G Responsummet og hvor EHS Foreningen tillige har fået tid på talerstolen til at informere om det nordiske samarbejde samt EHS Foreningens bekymringer om en estimeret stigning i EMF baggrundsstråling på op til 20%, som er estimeret af Teleindustrien selv.

EHS Foreningen vil bl.a. fortælle om de helbredsmæssige konsekvenser, som allerede observeres ved 2G, 3G og 4G hos EHS Foreningens mange medlemmer. Hvilken situation står EHS medlemmer i, når 5G er udrullet og baggrundsstrålingen er steget med 20%? EHS Foreningen har en stigende tilgang af nye medlemmer og især den yngre generation er begyndt at melde sig ind i foreningen.

En medlemsundersøgelse anviser, at samfundet står til en udgift på over 1 mia. kroner de næste 10 år til borgere med EHS i forbindelse med tabt arbejdsduelighed, sygdom mm. Læs medlemsundersøgelsen her: http://www.ehsf.dk/aktuelt.htm#EHS-publikation

Derudover bliver en fælles og enslydende nordisk protesttekst læst op ved samtlige nordiske demonstrationer.

EHS Foreningen formidler de sundhedsmæssige risici ved brug af trådløs teknologi, som kan føre til fysiske symptomer som hjerteflimmer, søvnløshed, hovedpine, koncentrationsforstyrrelser, uro i kroppen mm.

LÆS også: 5G: Forskning advarer om kollaps af økosystemer

Læs også: 5G i strid med regler i Menneskerettighedskonventionen

Læs også: Kendt erhvervsmand er kritisk over for 5G

2 kommentarer til: “Fælles Nordisk Stop 5G Demonstration – søndag 24. nov.”

 1. Pernille Schriver den: 25 november - 2019 23:50

  Endnu en stor tak til en lille men modig avis, som skriver om et emne, som de store medier ikke tør skrive om….
  Mange mange tak…

 2. Michael Lind den: 13 december - 2019 20:51

  Tak fordi I skriver om det. I er desværre det eneste medie, som har dækket den her demonstration, som foregik både i Aarhus og København.
  Der er allerede planlagt en ny demonstration mod 5G, jeg mener det er d. 24. januar. Vi håber at Aalborg også er med denne gang. Mød gerne op!
  Der er brug for at befolkningen vågner og forlanger svar på en hel masse ubesvarede spørgsmål. Det er bekymrende så lidt opmærksomhed man har på noget som potentielt kan skade alle borgere og naturen. Staten er ikke uvildig og har ikke taget de nødvendige hensyn i forhold til at beskytte naturen og borgerne mod denne potentielle fare. Så længe noget anses som potentielt farligt, så er det simpelthen snot hamrende dumt at eksponere alle landets borgere og naturen for den potentielle fare.

  TÆNK SELV og PAS PÅ DIG SELV

  Michael

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion