d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Indskrivning til børnehaveklasse i Hjørring Kommune

7. januar 2020 - kl.11:16 - af:

Skole elever free pic 600x250

Nu er det tid til at skrive dit barn op til skole. Du kan også skrive dit barn op til pasningstilbud (SFO).

Den digitale indskrivning er åben i perioden 6. januar – 2. februar 2020. Folkeskolerne i Hjørring kommune holder indskrivningsarrangementer.

Du kan se datoer og tidspunkter for arrangementerne her.

For at skrive dit barn op til skole skal du bruge selvbetjeningsløsning. Den distriktsskole, som dit barn hører til, kommer frem, når du logger ind på den digitale indskrivning i linket herunder.

Du skal bruge dit NemID, når du skriver dit barn op til skole. Har du ikke et NemID, eller har du problemer med at få det til at fungere, kan du få hjælp på den digitale hotline.

For at kunne logge ind, skal du have forældremyndigheden over det barn, du vil indskrive. Det er desværre ikke muligt for plejeforældre at benytte den digitale skoleindskrivning. Plejeforældre skal derfor kontakte den skole, hvor barnet skal indskrives.

Starter dit barn i en folkeskole/privatskole/friskole, eller ønsker du skoleudsættelse, skal du også gå ind og bruge den digitale selvbetjeningsløsning.

Skolestart

Dit barn skal have undervisning fra børnehaveklasse til og med 9. klasse. Barnet skal starte i børnehaveklasse det år, hvor det fylder 6 år.

Når det er tid til skoleindskrivning, får du et brev fra Hjørring Kommune i din digitale postkasse. Har du behov for at indskrive dit barn i løbet af året, skal du kontakte den skole, dit barn tilhører.

Hvis dit barn fylder 5 år inden den 1. oktober, kan du søge om start i børnehaveklasse i samme kalenderår. Du skal i så fald kontakte den distriktsskole, dit barn tilhører. Skolen forventer, at dit barn er i stand til at følge undervisningen i børnehaveklasse med henblik på at gå i 1. klasse året efter.

Læs mere om indskrivning og skolestart i Hjørring på kommunens hjemmeside lige HER.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion