d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nyt koncept: Nemmere at leje og udleje bil

8. januar 2020 - kl.9:21 - af:

bil-vintage_free_pic 600x250

GoMore lancerer i denne uge en helt ny måde at leje biler på i Nordjylland. Den nye metode hedder GoMore Nøglefri og skal gøre det nemmere at være såvel lejer som udlejer af en bil.

Konceptet går ud på, at udlejer ikke selv skal overlevere nøglerne til bilen til lejer.

For bøvlet med overleveringer

– Før skulle man hele tiden finde et tidspunkt, hvor jeg er hjemme, og hvor lejer kan komme og hente bilen, siger Connie Egelund Straarup fra Aalborg, som i seks år har lejet sin bil ud via GoMore.

I sommer valgte hun at stoppe med at udleje, da det blev for omstændigt. Men hun begyndte at leje sin bil ud igen, da hun blev testperson i Aalborg for den nye nøglefri ordning.

– Jeg har valgt at sige, at man kan leje den helt ned til en time af gangen. Før skulle man have den et døgn af gangen, fordi det simpelthen var for bøvlet med alle de overleveringer. Jeg har ikke noget med det at gøre længere. Jeg skal bare sørge for, at bilen er pæn og ordentlig, at den kan køre, og at der er fyldt diverse væsker på, siger hun.

Hun har fået installeret en særlig boks i bilen, som kan låses op, når nogen foretager en booking af bilen i GoMores app. Når bilen er låst op, kan lejeren finde nøglen i handskerummet.

Succes i København og Aarhus

GoMore Nøglefri findes allerede i København og i Aarhus, og siden det blev indført i sommeren 2019, er antallet af udlejninger steget med henholdsvis 30 og 20 procent i de to byer.

– Det er helt sikkert, at i en by som Aalborg, vil vi kunne se tilsvarende effekter, når vi nu kommer med nøglefri, siger direktør i GoMore, Matias Møl Dalsgaard.

For udlejer koster det 300 kroner om måneden, at tilbyde den nøglefri løsning, men det skræmmer ikke Connie Egelund Straarup væk.

– Det kan godt svare sig. Jeg får en del flere udlejninger på grund af konceptet Nøglefri. Så 300 kroner er nemt tjent ind, siger hun.

Sådan fungerer det

Den nøglefri teknologi installeres af autoriserede mekanikere. Med det kan man åbne og låse bilen fra GoMore appen.
Anmodninger om at leje bilen fungerer som sædvanligt.
Ved udlejning aktiveres en startspærrer bilen, som beskytter mos tyveri.
Følgende krav skal være opfyldt for, at man kan få nøglefri teknologi: Bilen må max være syv år, bilen må ikke have kørt mere end 150.000 kilometer.

Kan jeg få GoMore Nøglefri i min bil?

Som udlejer kan du få GoMore Nøglefri i din bil, hvis følgende krav er opfyldt:

Din bil er af mærket: Peugeot, Citroën, Opel, VW, Renault, Dacia eller Audi
Din bil er maks. 7 år gammel regnet fra første indregistreringsdato
Din bil har maks. kørt 150.000 km
Din bils nyværdi overstiger ikke DKK 1.000.000
Din bil er ansvarsforsikret efter gældende dansk lov samt fuld kaskoforsikret i forvejen i et offentligt registreret (DMR) forsikringsselskab
Din bil er let tilgængelig og må ikke holde steder med begrænset adgang som f.eks. en privat parkeringskælder eller steder, hvor der ikke er mobildækning
Din bil har centrallås og du har to sæt nøgler
Din elbil har abonnement til fri opladning hos E.ON eller Clever
NB: Din bil kan både være privatejet, erhvervsejet eller en GoMore leasingbil. Nogle biler og mærker opfylder ovenstående krav, men er ikke kompatible med vores GoMore Nøglefriteknologi. GoMore forbeholder sig retten til at vurdere om din bil er kompatibel.

Hvad koster GoMore Nøglefri løsningen for mig som udlejer?

Et GoMore Nøglefri abonnement koster 300 kr. om måneden for dig som udlejer såfremt du er bosat i indre København, Aarhus, Odense eller Aalborg. GoMore betaler for både installation og afinstallation af enheden i din bil såfremt du vælger at have enheden installeret i min. 12 måneder. Du kan beholde Nøglefri enheden så længe du har lyst. Bindingsperioden er på 6 måneder og du vil først kunne få enheden afinstalleret efter denne periode. Du betaler abonnement fra den dag, hvor enheden installeres i din bil. Lejer betaler ikke ekstra for at leje en Nøglefri bil. Teknologien gør udlejning nemmere for både dig og lejer og du får mulighed for flere udlejninger.

Hvis du ikke er bosat i indre København, Aarhus, Odense og Aalborg, er Nøglefri dog stadig mulig – kontakt os på keyless@gomore.dk og hør nærmere!

Fra taxi til lejebil over Uber til GoMore

Taxi: Du ringer og bestiller, og der kommer en bil med chauffør og kører dig, hvorhen du vil.

Uber: Er ikke i Danmark længere, men opererer i mange lande. Du bestiller en bil på din smartphone, den kommer og kører dig, hvorhen du vil. Bilen er ejet af chaufføren, og du anmelder ham bagefter, ligesom han kan anmelde dig som kunde.

Udlejning: Du lejer en bil fra et døgn op til en måned for en fast pris. Du henter den hos udlejningsselskabet og afleverer den samme sted.

LetsGo: Du skal være medlem og bestiller bilen på din smartphone eller på hjemmesiden. Bilerne holder på faste pladser i landets største byer, og du skal aflevere den samme sted igen.

DriveNow: Er ejet af BMW og har både elektriske i3 og Minier. Du skal være medlem, og du booker bilen på en app på din smartphone. Henne ved bilen åbner du den via din smartphone, og du betaler for de minutter, du bruger bilen, og kan bagefter parkere den, hvor du vil inden for DriveNows område.

GoMore: Er delebiler ejet af private. De udlåner bilerne via GoMores app fra, hvor end de holder parkeret i København, Aarhus og Aalborg. Lånerne er medlemmer, bliver screenet af GoMore og betaler på enten time- eller dagsbasis. Låner og udlåner anmelder hinanden efter udlån. Læs mere på gomore.dk

Kilde: TV2Nord, GoMore

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion