d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sol & Strand står klar med økonomisk håndsrækning

10. januar 2020 - kl.10:15 - af:

sol og strand mølle 600x250

Endnu engang får ildsjæle og foreninger mulighed for at ansøge om midler til et projekt eller en idé, som kan være med til at skabe glæde i lokalområdet.

I 2019 søsatte Sol og Strand Feriehusudlejning ”Den Lokale Håndsrækning”, der har til formål at støtte inititativer, som skal gøre lokalområdet mere attraktivt at bo og holde ferie i.

I den forbindelse blev der uddelt penge til Lokalhistorisk Forening for Lønstrup og Omegn, Grundejerforeningen Nørre Knoldevej og Fonden til Vennebjerg MøllesBevarelse og Vennebjerg Mølles Venner.

– Vi har fået og får mange positive tilkendegivelser på den lokale håndsrækning, og det har været en fornøjelse at opleve alle de engagerede foreningsfolk, der findes i vores område, siger bureauchef Jakob Risager Gravgaard, der glæder sig over, at han nu igen får mulighed for at hjælpe projekter til at blive realiseret.

– Jeg ser frem til at modtage et væld af ansøgninger fra foreninger og ildsjæle, som gerne vil have del i vores håndsrækning på i alt 50.000 kroner, siger Jakob Risager Gravgaard.

I princippet er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter, man kan søge om penge til. Det kan eksempelvis være forskønnelse af områder, koncerter, naturbeskyttelse, arrangementer, stisystemer og andre tiltag, der er med til at gøre en lokal forskel.

Ansøgningsfrist er 2. februar, og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne forslag blive udvalgt. Efterfølgende bliver det op til ejerne af sommerhuse, der er tilknyttet kontoret i Lønstrup, at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

Alle lokale foreninger kan søge om støtte, og det er muligt at ansøge via hjemmesiden – find flere oplysninger og sologstrand.dk/sommerhusejer/haandsudraekning – ansøgningsskemaet får du HER.

Der er på landsplan afsat i alt en million kroner til projekter i de områder, hvor Sol og Strand udlejer sommerhuse.

Om Sol og Strand Feriehusudlejning:

I 1979 grundlagde ægteparret Margit og Kjeld Andersen virksomheden, som i dag er et af Danmarks største feriehusudlejningsbureauer.

Virksomheden har hovedkontor i Hune ved Blokhus og har desuden lokalbureauer 21 steder i Danmark, da den lokale forankring anses for uhyre vigtig. Samlet varetager Sol og Strand udlejning af omkring 6.500 feriehuse.

Sol og Strand har 135 fastansatte og i højsæsonen omkring 1.000 medarbejdere. Virksomhedens vision er at give såvel sommerhusejere som feriegæster den bedst mulige service og oplevelse.

I 2019 valgte ægteparret Margit og Kjeld Andersen at overdrage hovedparten af deres aktier til en fond, der skal støtte velgørende organisationer og lokale formål.

Foto: Viser Vennebjerg Mølles Venner – sidste års vindere.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion