d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nye og bedre parkeringsregler ved Aalborg Sygehus på vej

11. januar 2020 - kl.9:18 - af:

Aalborg sygehus 2 600x250

Fra onsdag i næste uge skal nyt parkeringssystem afhjælpe de store problemer med at finde en p-plads ved sygehusene i Aalborg – det skriver tv2nord.dk.

Det kan til tider være en umulig opgave for patienter og pårørende at finde en parkeringsplads ved Aalborg Universitetshospital – både ved Sygehus Syd og Sygehus Nord. Men fra onsdag i næste uge er der en løsning på vej.

For at sikre, at pladserne bliver anvendt af personer med ærinde på hospitalet, bliver der fra 15. januar indført ny parkeringskontrol i samarbejde med parkeringsfirmaet APCOA.

Samtidig bliver pladserne foran Aalborg Universitetshospital ud mod Hobrovej og i indre gård på Sygehus Nord reserveret til patienter og pårørende.

På alle patient/pårørende parkeringspladser er der parkering i en time.

Registreringsnummer skal indtastes

Har man brug for at holde i længere tid, indtastes bilens registreringsnummer på en tablet i forhallen eller den afdeling, man besøger – herefter bliver parkeringstiden forlænget 12 timer.

– Jeg både håber og forventer, at vi med den nye parkeringsordning vil gøre det mere overskueligt for patienter og pårørende at finde en parkeringsplads ved hospitalet. Hvis man har ærinde på hospitalet, står man ofte i en svær situation, og der vil vi gerne hjælpe med at kunne fokusere på dét, der betyder noget, siger teknisk chef Steffen Carl Jacobsen, Teknisk Afdeling.

Det er gratis at parkere ved hospitalet. Der vil dog være parkeringsvagter, der sikrer, at reglerne bliver fulgt.

Det nye parkeringssystem skulle have været klar til brug inden sommerferien 2019. Men implementeringen af de tablets, der skal bruges ved registring af bilerne, har forsinket ibrugtagningen af

3 kommentarer til: “Nye og bedre parkeringsregler ved Aalborg Sygehus på vej”

  1. Js den: 14 februar - 2020 13:16

    Vil lige gøre opmærksom på, at på trods af man som pårørende parkerer på sygehus nord egen parkering og registrerer sin parkering korrekt i abcoa system, så uddeler europark stadig parkeringsafgifter og overholder ikke de nye regler som er trådt i kraft fra 15 januar af, jeg har fået en bøde som europark ikke vil slette selv om jeg kan bevise jeg har overholdt de gældende regler.

  2. Michael Davis den: 6 marts - 2020 10:34

    Har lige oplevet samme. På trods af man som pårørende parkerer på sygehus syd egen parkering og registrerer sin parkering korrekt i apcoa system, så uddeler europark stadig parkeringsafgifter og overholder ikke de nye regler som er trådt i kraft fra 15 januar af, jeg har fået en bøde som europark ikke vil slette selv om jeg kan bevise jeg har overholdt de gældende regler. De er helt umuligt at kommunikere med.

  3. Marianne Severinsen den: 20 marts - 2020 09:56

    P-vagterne holder sig ikke hjemme i disse tider med covid-19. Fik en P-bøde fordi jeg parkerede i sygehusets p-hus i min mands bil igår, min egen var tilfrosset (holder udenfor derhjemme). Jeg arbejder i døgndrift og orkede ikke at afise bilen når vores anden bil var ledig. Det blev en dyr fornøjelse at passe sit arbejde. Lysten til at gå på arbejde blev reduceret betydeligt lige der!

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion