d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Medarbejdere flyttede firmaet fra Frederikshavn til Hjørring

12. januar 2020 - kl.10:34 - af:

Tankegang_Stener_Glamann 600x250

Kommunikationsbureauet Tankegang har fået nyt domicil.

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter.

Kommunikationsbureauet Tankegang er ved årsskiftet flyttet til Hjørring fra Frederikshavn, hvor virksomheden har haft domicil siden starten for 33 år

siden.

Det er sket efter ønske fra medarbejderne, som blev spurgt om, hvor de gerne ville arbejde fra, efter at det hidtidige lejemål i Frederikshavn var blevet opsagt.

”Set fra et forretningsmæssigt synspunkt er det ligegyldigt, om vi bor i Frederikshavn eller Hjørring. Vi har kunder overalt i landet, og vi løser flere og flere opgaver ude hos vores kunder. Så egentlig er det hverken praktisk at bo i Frederikshavn eller Hjørring.

Til gengæld er det dejligt i Vendsyssel, og det er en også en del af vores image, at vi kommer helt oppe fra toppen af Danmark,” siger Tankegangs direktør Stener Glamann.

Et flertal af Tankegangs 14 medarbejdere har nærmere tilknytning til Hjørring end til Frederikshavn, så derfor udgår Tankegangs aktiviteter nu fra en gammel patriciervilla i Vestbanegade skråt overfor banegården.

Tankegang hjælper kommuner og forsyningsselskaber med at inddrage borgere og medarbejdere i projekter og kampagner og med at synliggøre deres arbejde på teknik- og miljøområdet. Firmaet glæder sig over, at klima og bæredygtighed for alvor er kommet på dagsordenen, for det er et kerneområde for Tankegang.

”Vi hjælper også gerne private virksomheder med at fortælle om deres arbejde med klima og bæredygtighed. Det er en dagsorden, som bliver aktuel for alle,” mener Stener Glamann.

Tankegang ser lokale virksomheder som potentielle kunder og vil derfor gøre sig synlig i lokalområdet

”Vi vil gerne have et levende og hyggeligt hus, hvor der hele tiden sker noget nyt. Vi låner gerne vores lokaler ud til virksomheder, grønne organisationer eller kommunen, og vi planlægger at holde åben torsdagsbar med aktuelle emner inden for klima, bæredygtighed og kommunikation ca. 10 gange om året,” fortæller Stener Glamann.

Foruden hovedkontoret i Hjørring har Tankegang kontor i Køge samt en udkørende medarbejder med base i Middelfart.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion