d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Kom med til vigtig debat om Nordjyllands fremtid

13. januar 2020 - kl.10:44 - af:

HJK Region Nordjylland Fremtidsmøde 600x250

Vrå Højskole slår dørene op, når Regionsrådet inviterer borgere og virksomheder til debat om Nordjyllands fremtid den 15. januar kl. 17.00-19.00. 

Regionsrådet har sendt et forslag til en ny regional udviklingsstrategi i offentlig høring i perioden fra den 8. november 2019 til den 31. januar 2020.

Strategien hedder officielt “Mulighedernes Nordjylland: Regional Udviklingsstrategi 2020-2023”. Populært kaldes strategien blot RUS, og den får stor betydning på mange områder som er afgørende for Nordjylland:

Uddannelse og kompetenceudvikling af fremtidens arbejdskraft; den grønne omstilling og klimatilpasning; miljø, natur og kultur; kollektiv trafik og infrastruktur samt indsatsen for regionens yderområder og samarbejder med ind- og udland.

Strategien er afgørende for Nordjyllands udvikling, fordi den handler om alle nordjyders fremtid, og om hvordan regionen skal se ud i fremtiden. Strategien lægger den kurs, som Regionsrådet sammen med sine samarbejdspartnere vil følge mod målet om at skabe et kompetent og bæredygtigt Nordjylland, som er attraktivt for borgere, virksomheder og besøgende.

Og ikke mindst et Nordjylland som er kendt for sammenhængskraft og samarbejde på tværs af region, kommuner, erhvervsliv, videninstitutioner og organisationer.

Program:
– Velkomst ved regionsrådsformand Ulla Astman
– Præsentation af Regional Udviklingsstrategi 2020-2023
– Borgmesterens syn på strategien ved borgmester Arne Boelt, Hjørring Kommune
– Inspirationsoplæg fra forstander Pia Schnoor, Vrå Højskole
– Debat ved bordene
– Afslutning ved udvalgsformand Ole Stavad
– Efter mødet serveres der smagsprøver på nordjyske fødevarespecialiteter

Kig forbi til debat og glæd dig til Vrå Højskoles lækre smagsprøver på nordjyske specialiteter.

Møderne er åbne for alle borgere, og der inviteres desuden deltagere fra Regionsrådets samarbejdspartnere og øvrige interessenter blandt kommunerne, erhvervslivet, uddannelses- og videninstitutioner, LAG’er og interesseorganisationer m.fl.

Tilmelding

Tilmelding til debatmøderne skal ske online ved at udfylde en tilmeldingsblanket, som du finder her: Åbn tilmeldingsblanket til debatmøderne.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion