d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Konkurrence med attraktive præmier for iværksættere

13. januar 2020 - kl.10:03 - af:

HJEC Dynamic StartUp 600x250

Dynamic StartUp Challenge er en konkurrence målrettet iværksættere med målsætning om at udvikle og etablere virksomhed i Hjørring kommune.

Deltager du i konkurrencen, har du mulighed for at vinde kontante præmier, vækstguideforløb og en kontorplads i det innovative iværksættermiljø GARAGEN (hvis du har behov) – gevinster, der kan være med til at sætte et mærkbart skub hen i den

retning, du drømmer om.

Konkurrencen er igangsat af det professionelle erhvervsnetværk Erhverv Hjørring DYNAMIC i tæt samarbejde med erhvervsforeningen Erhverv Hjørring og Hjørring ErhvervsCenter.

Har du en god ide?

Har du en god idé med vækstpotentiale? Så har du nu igen chancen for at få et mærkbart boost i den retning, du drømmer om gennem konkurrencen DYNAMIC StartUp Challenge. Her kan du vinde kontante præmier (i alt 70.000 kr. er på spil), et værdifuldt vækstguideforløb og en plads i GARAGEN – det innovative iværksættermiljø på Amtmandstoften 1 i Hjørring.

For at deltage i konkurrencen skal du være iværksætter, men vi har ikke et krav til, hvor langt du er med din virksomhed. Du kan sagtens deltage, hvis du endnu ikke har etableret din virksomhed, men blot har en ambitiøs og velovervejet forretningsidé, du gerne vil realisere inden for nær fremtid. Men det kan også være, du allerede har været i gang f.eks. et par år og har store planer og ambitioner for videreudvikling af din virksomhed.

Ansøgningsskema finder du på hjemmesiden lige HER, hvor du også kan læse mere om præmier, kriterier for deltagelse, tidligere vindere og meget mere.

Skal du være med? Så send din ansøgning senest 31. januar!

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion