d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lad opvasken stå – og lad kærligheden flyde i Hjørring

2. februar 2020 - kl.12:41 - af:

BryghusetVendia_Jasmin 600x250

Pssst – husk det nu – og glem det ikke – fredag den 14. februar er det Valentines Day.

Meningerne om valentinsdag er delte – men det begynder alligevel at blive risky business for dem, der undlader at overraske deres elskede denne dag.

De sidste tyve år har mærkedagen nemlig sneget sig langsomt ind på danskerne og efterhånden vundet stor

popularitet i Danmark.

Traditionen med at give en valentinsdag gave til sin kærlighed har gennem mange år været en stærk tradition i USA på valentines day.

Om man kan lide det eller ej, så er det bestemt en rigtig god anledning til at fokusere på kærligheden – da kærligheden aldrig kan aldrig fylde for meget i vores verden – ej heller i vores parforhold.

Lad kærligheden flyde på valentinsdag

Lad kærligheden blomstre, det er kilden til alt det vi næres af i livet.

Smukt lyder det. Men til hverdag er det ikke lige altid det første man forholder sig til, når man kigger på sin partner, huset der flyder og en kalender der er spændt til bristepunktet.

Den travle hverdag, er den værste synder, når det kommer til at vi glemmer hinanden.

Småskænderier over opvask, sure sokker og hvem der svinger støvsugeren mere end den anden tager hurtigt over, og så er det nogle gange lidt for nemt at glemme hinanden – og glemme hvad der bragte os sammen? Det var jo kærligheden.

Husk, at alt det vi fylder i den fælles bagage – glæderne, sorgerne, hverdagens udfordringer, skænderierne, kampene, uoverensstemmelserne, succeserne og hverdagens glimt af lykke og kærlighed – smelter sammen og gør i sidste ende kærlighedsforholdet smukt og stærkt.

Hvis man stadig er nyforelsket, ligger valentinsdag lige til højrebenet. For andre, hvor kærligheden måske er rustet lidt, kræves der noget ekstra, så som en dag i kærlighedens tegn.

Det er vigtigt at give sig hen til kærligheden og huske at fejre kærligheden, men nogle gange kræver det en anledning, og her kommer valentinesdagen til os, som en oplagt mulighed.

Lad opvasken stå, støvet ligge og tag i stedet hinanden i hånden – Valentinsdagen er en god anledning til at fejre det smukke mellem to mennesker.

Der er mange måder man kan fejre valentinsdag på – her leverer Bryghuset Vendia og Bistro V 4 skønne muligheder.

Bryghuset Vendia og Bistro V hylder kærligheden

Traditioner er en vigtig ingrediens på Bryghuset Vendia og Bistro V i Hjørring.

Her har de igen i år gjort noget helt særligt og romantisk ud af kærlighedens dag – både i forhold til de gæster der gerne vil invitere deres udkårne ud på en dejlig middag – men også til de gæster der hellere vil nyde aftenen og kærligheden derhjemme.

Begge restauranter har kreeret flere lækre menuer – i forskellige prislag – til den særlige dag.

Bryghuset Vendia

Byder på romantisk stemning i restauranten, hvor de serverer en lækker og romantisk Valentines Day menu – og selvfølgelig er der sørget for en rød rose til den man holder af.

Menuen består af: Bobler & udvalg af lækre sprøde snack – Skaldyrssalat med tomatcreme, sprøde hummerkroketter og friske krydderurter – Rosestegt indbagt oksemørbrad med små grøntsager selleripuré, Pommes Anna og Rødvinssauce – Hvid chokoladecreme med passion, is og masser af sprøde kys.

3 Retter, 1 gl. bobler og saltede snacks + 1 rød rose – pr. person kr. 395,-

Valentines Day Take Away Menu:

Skal romantikken holdes hjemme, tilbyder Bryghuset Vendia en lækker 2-retters menu bestående af;

Rosastegt indbagt oksemørbrad med små grøntsager, selleripure, stegte kartofler, og røvinssauce – Hvid chokolade creme, passion og masser af sprøde kys.

2 retter pr. person 175,-

Læs mere lige HER

Bistro V 

Har også sørget for romantisk stemning i restauranten. Her serverer de en skøn 3-retters menu bestående af:

Røget laks med dild, glaskål og radisser – Rosa stegt oksemørbrad med svampe og løg, fritter og sauce bearnaise – Chokoladekage med karamel, sprøde kys og vanilleis til – og selvfølgelig en smuk, rød rose.

3 retter pr. person kr. 295,-

Skal romantikken holdes hjemme tilbydes der udover de øvrige take-away retter en helt special take-away Valentines Tapas anretning med lækre specialiteter bestående af:

  • Røget laks med dildmayo og maltbrød
  • Rejesalat med urtedressing og karse
  • Landskinke med syltet løg, dijon og timian
  • Andebryst med løgkompot og peber
  • Rosastegt okseculotte med bernaisemayo
  • Europæiske oste med oliven og kompot
  • Chokoladkage med karamel og vanillecreme
  • Vendia brød

Pr. person kr. 135,- incl. en rød rose ved bestilling af to tapas.

Se mere lige HER.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion