d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hjørring Kommune søger syge- plejerske, pædagogmedhjælpere

5. februar 2020 - kl.9:28 - af:

HJK Ledige stillinger 600x250

Hjørring Kommune søger efter nye kollegaer.

I øjeblikket mangler Hjørring Kommune bl.a. en sygeplejerske, pædagogmedhjælpere, kontorelever, studenterhjælper, sagsbehandler m.fl. læs med her:

Kontorelever inden for offentlig administration

Kunne du tænke dig en bred og alsidig uddannelse

inden for offentlig administration? Og drømmer du om at blive en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads med et hav af muligheder for udvikling?
– så er du måske én af de 3 nye kontorelever vi søger pr. 1. september 2020. Læs mere og søg stillingen HER.

Sygeplejerske i dagvagt med enkelte aftenvagter

Ældrecenter Lundgården søger sygeplejerske i dagvagt med enkelte aftenvagter. Ældrecenter Lundgården gennemgik en større forandring i 2017, hvor Lundgårdens Demensby blev etableret med 18 boliger på Rosenlund.

På Ældrecentre i Hjørring Kommune er vores fælles kerneopgave, at beboerne får mulighed for at leve et trygt og værdigt liv. Læs mere og søg stillingen HER.

Dagtilbud distrikt Nordvest søger 7 pædagogmedhjælpere til 6 børnehuse

Dagtilbud Nordvest søger 7 pædagogmedhjælpere, da vi har fået mulighed for en mindre opnormering samt i en periode har haft nogle vakante stillinger.

Vi søger pædagogmedhjælpere, der vil være aktive sammen med børnene ude og inde, og som har mod på at lære nye ting, og få ny viden. Læs mere og søg stillingen HER.

Studentermedhjælper til Team Byggeri & Ejendomme i Hjørring Kommune

Interesserer du dig for bygninger og motiveres af orden og ”når der er styr på tingene”?
Er du en dygtig bruger af AutoCAD og kunne du tænke dig at gøre en forskel i Hjørring kommune?

I Team Byggeri & Ejendomme søger vi en studentermedhjælper til at indgå i vores projekt ”styr på kommunale bygninger, – og deres data”, hvor vi skaber overblik og indsigt igennem en IT baseret bygningsdatabase. Projektet skal understøtte den professionelle ejendomsdrift. Læs mere og søg stillingen HER.

Sagsbehandler til Myndighed handicap

Myndighed Handicap er en del af Myndighedsafdelingen i Sundhed-, Ældre- og Handicapområdet i Hjørring Kommune, som fysisk er placeret på Hjørring Rådhus. Vi søger sagsbehandler til Myndighed handicap
De primære myndighedsopgaver er råd og vejledning, udredning, visitation og opfølgning på ydelser i henhold til afsnit 5 i serviceloven samt relateret lovgivning. Læs mere og søg stillingen HER.

Job i Hjørring

Vidste du, at du på hjoerring.dk/job kan læse mere om bl.a. elevpladser, praktikpladser, uopfordrede ansøgninger og ledige stillinger.

Du kan samme sted også oprette din egen jobagent, så du får besked, når der kommer et ledigt job, som passer på dine ønsker?

Find alle de nyttige informationer og ledige stillinger lige HER.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion