d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fortuna: Stormfuld afrejse – Next Stop, USA og Mexico

10. februar 2020 - kl.9:27 - af:

Fortuna_U18_600x250

Efter en stormfuld afrejse er turen for Fortunas og Dana Cup Academys unge spillere godt i gang.

I de næste 14 dage står den på oplevelser både med og lidt uden fodbolden.

Et rejseselskab på 35 tog søndag middag afsted fra Aalborg Lufthavn med kurs mod først Amsterdam, derefter Atlanta og så Miami.

Op til afrejsen var der en vis spænding om det lykkedes at komme afsted, eller om det kraftige blæsevejr spændte ben. Men det hele lykkedes!

Der er ikke tvivl om, at pigerne har store forventninger til denne tur.

Når de kommer til Florida gå der kun en god dags tid, inden den afslappende del af turen indledes.
Så går de alle om bord på et større amerikansk krydstogtskib, der via Key West sejler pigerne ud over Den Mexicanske Golf til Cozumel ud for Cancun i Mexico. Her er der småoplevelser, men det mexicanske eventyr er kortvarigt. Efter nogle få timer i land sejler skibet med de 35 og mange andre passagerer tilbage til Florida, og så begynder alvoren.

Der arrangeret træningskampe og muligheder i området ved Fort Lauderdale, og Fortuna deltager med to hold i den amerikanske turnering Weston Cup, der begynder på fredag og strækker sig over fire dage.

Under opholdet i Westen er de 35 fra Hjørring indkvarteret såvel privat som på et mindre lejlighedshotel.

Så satses der på, at det er veloplagte spillere i god træning, der kommer hjem til Hjørring for at deltage i turneringskampene.

Billedtekst: De 35, der står over for store oplevelser i USA og Mexico, er her fotograferet kort før afrejsen fra Aalborg Lufthavn søndag middag

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion