d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hjørring: Hvem er skolens største BEZZERWIZZER?

11. februar 2020 - kl.14:47 - af:

Skolens_bedste_bezzerwizzer 600x250

I uge 9 og 10 afholder ungdomsuddannelser landet over BEZZERWIZZER-turneringer, hvor skolens skarpeste hoveder skal findes.

I spillet dyster man på paratviden i 13 forskellige kategorier såsom film, geografi, mad & drikke, erhvervsliv, kendte og naturvidenskab.

I Hjørring deltager EUC Nord, Handelsgymnasium og HF & VUC Nord.

Mottoet for turneringen er “hygge, dyst og viden”. Og det er samværet rundt omkring spillebordet, der er den grundlæggende årsag til, at Bezzerwizzer Nordic igen i år arrangerer turneringsrækken, forklarer virksomhedens grundlægger Jesper Bülow.

For tredje år i træk afholder den danske spiludvikler Bezzerwizzer Nordic i samarbejde med Politiken BEZZERWIZZER-turneringer på ungdomsuddannelser landet over.

Siden 2018 har turneringerne været afholdt, og 2020 er selvfølgelig ingen undtagelse.

Tilmeldingerne har været støt opadgående, og fra ca. 70 deltagende skoler i 2018 er der knap 120 tilmeldte skoler i Danmark i år.

Når der dystes på skolerne, handler det ikke blot om læring og paratviden, men i lige så høj grad om tilstedeværelse, venskab og fordybelse. Præmissen for turneringens succes er meningsfuldt samvær – og netop dette lægges der stor vægt på fra Bezzerwizzers side:

”Hos Bezzerwizzer får vi ofte positive tilkendegivelser fra danskere, der har spillet et af vores spil og har hygget sig meget med det. Sådanne henvendelser gør os både stolte og glade, og denne glæde ved at samles om et spil vil vi gerne give videre til eleverne på de danske ungdomsuddannelser.

Med BEZZERWIZZER-turneringen får eleverne mulighed for at glemme mobiltelefonerne og lektierne for en stund og samle sig om en hyggelig og forhåbentlig meningsfuld eftermiddag”, udtaler Bezzerwizzers Redaktionschef, Camilla Lauridsen, som er ansvarlig for turneringerne.

En skandinavisk succes

Også de svenske og norske elever er glade for det populære danske quizspil, og derfor afholdes turneringerne igen i år i hele Skandinavien med det formål at skabe sjovt samvær og alternativ læring på de deltagende skoler.

Således vil ungdomsuddannelser i Danmark, Norge og Sverige i uge 9-10 endnu engang være fyldt med unge mennesker, der stimler sammen om spilbordene, deler viden, snakker, griner og ikke mindst råber ’BEZZERWIZZER’!

Tilbage er der bare at ønske eleverne en hyggelig dag og al mulig held og lykke i kampen om at finde skolens største BEZZERWIZZER!

Om turneringen:

Det er gratis at afholde og deltage i turneringen, og vinderne kan gå hjem med præmier fra Bezzerwizzer og Politiken og ikke mindst titlen som skolens største BEZZERWIZZER!

Om BEZZERWIZZER:

Samvær, kreativitet, leg og viden er nøgleordene for Bezzerwizzer Nordic, der laver brætspil af høj kvalitet. Kernen i virksomheden er quizspillet BEZZERWIZZER og selskabsspillet HINT. På kontoret er de dedikerede medarbejdere altid i gang med at udvikle morgendagens brætspil, der distribueres i omkring 20 lande i hele verden.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion