d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hjørring: En vision for Tinghuset og Arresten

14. februar 2020 - kl.10:02 - af:

HJEC_Valhal_Estate 600x250

Conny Lindholt, ejer og leder af Valhal Estate, er på vej med et projekt for markante ejendomme i Hjørring

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter.

Med købet af Tinghuset og Arresten i Jernbanegade og med igangsætning af Downtown Apartments på Bispetorvet har ejendomsfirmaet Valhal Estate placeret

sig meget synligt på ejendomsmarkedet i Hjørring.

Bag Valhal Estate står Conny Lindholt. Hun er både ejer og leder. Siden virksomhedens start i 2013 har Valhal Estate fortrinvis opereret på markedet for udlejningsejendomme i Aalborg. Med købet i 2017 af ejendommen Strømgade 4 rykkede Valhal Estate til Hjørring, hvor flere udlejningsejendomme siden er kommet til.

At Conny Lindholt har flyttet fokus fra alene at være rettet mod Aalborg, har en naturlig forklaring. Hun er opvokset i Hirtshals, og selv om en lang karriere i bankverdenen har ført hende vidt omkring i Danmark, har Vendsyssel altid haft en særlig plads i hendes bevidsthed.

”Tiden i Danske Bank i Hirtshals var helt sikkert den bedste tid overhovedet for mig i min bankkarriere. Her gav vi os selv friere tøjler, end de egentlig brød sig om i hovedkvarteret i København. Men for os var det vigtigere at imødekomme kundernes ønske end at leve op til formalia i den store organisation,” husker Conny Lindholt.

I dag er Conny Lindholt også privat vendt tilbage til Vendsyssel. Hun bor i Vennebjerg og passer virksomheden fra kontoret i Strømgade, selv om hovedkvarteret sådan set ligger i Søndergade i Aalborg.

Hvad hun skal anvende sine nye ejendomme i Hjørring til, er ikke helt klart endnu.

”Downtown Apartements”, som nu er ved at blive bygget ovenpå Harald Nyborg-bygningen, står klar om et års tid. De 34 lejligheder bliver indrettet med specielle hensyn til gangbesværede og med tanke på, at den typiske kunde/lejer er 50+. Vi påtænker at tilknytte en servicefunktion, hvor det bliver muligt for den enkelte lejer selv at købe de serviceydelser, som man vurderer at have behov for – rengøring, madhjælp, hundeluftning ect. Måske køber vi i en fælles El-bil, der kan lejes i perioder.

Jeg har en forestilling om, at Arresten kan indrettes til forskellige fælles aktiviteter for beboerne. Og Tinghuset skal være en café eller mødested med en kulturel profil,” siger Conny Lindholt.

Men det er en vision mere end en plan. Så Conny Lindholt har i tankerne at inddrage f. eks. studerende fra universitet til at bistå med at lave et egentligt projekt for anvendelsen.

Samtidig breder Valhal Estate sig også over andre forretningsområder. I Aalborg er virksomheden blevet medejer af en nystartet gourmet restaurant, Alimentum. Og med udgangspunkt i Hjørring har Conny Lindholt etableret software-virksomheden Valhal Connect, der sælger software til ejendomsselskaber. Virksomheden har oplevet stor succes med flyttesyn app’en MoveOn og den digitale kommunikationsplatform FlatCom.

Valhal Connect har etableret samarbejde med stort strategisk perspektiv med det svenske IT-konglomerat Vitec via dets danske datterselskab Vitec Datamann I Sverige samarbejder Vitec med 85 pct. af ejendomsbranchen igennem deres økonomistyringssystem Vitec Ejendomme.

Conny Lindholt tror så meget på mulighederne i Valhal Connect, at hun netop har købt virksomheden Snapp, der er app-udvikler for Valhal Connect og beskæftiger 10 mand.

Foto: Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter.

Billedtekst: Conny Lindholt foran den seneste tilføjelse til Valhal Estates portefølje af ejendomme, Tinghuset.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion