d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"To indbrudstyve pågrebet og sigtet i Skallerup Klit

26. februar 2020 - kl.12:04 - af:

Retten_Hjørring 600x250

Nordjyllands Politi har sigtet en 21-årig kvinde og en 31-årig mand for indbrud efter, at de mandag den 24. februar blev opdaget i færd med at fjerne koster fra et sommerhus i Skallerup Klit.

Manden fremstilles i grundlovsforhør kl. 13.30 ved Retten i Hjørring i dag.

En borger overraskede mandag den 24. februar 2020

kl. 15:00 to personer, en mand og en kvinde, som var i færd med at fjerne koster fra hans sommerhus på Novembervej i Skallerup klit.

Nordjyllands Politi blev alarmeret og pågreb kvinden, mens den anden gerningsmand undløb fra stedet.

”Gerningsmændene var ankommet til sommerhuset i en bil, og i denne bil fandt vi koster, muligvis fra flere indbrud. Kvinden blev sigtet for indbrud, men der blev ikke fundet grundlag for at fremstille hende i grundlovsforhør, og derfor blev hun løsladt igen tirsdag den 25. februar. Sigtelsen opretholdes dog,” fortæller politikommissær Lene Madsen, Efterforskningscenter Hjørring, Nordjyllands Politi.

Politiet fik dog hurtigt fundet den undløbne gerningsmand, som blev anholdt blot et døgn senere. Den 31-årige mand skal i dag onsdag kl. 13.30 fremstilles i et grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Både kvinden og manden er fra lokalområdet.

”Denne sag viser meget klart, at det kan betale sig at være opmærksom i sit nabolag. Derfor opfordrer vi også gerne til, at man hjælper hinanden aktivt ved at tilmelde sig Nabohjælp. Og ser man noget mistænkeligt, så ring hellere til os en gang for meget end en gang for lidt,” understreger Lene Madsen.

Får du øje på en person, som netop er i færd med at begå indbrud, så ring straks til politiet på 112. Kommer du hjem til et overstået indbrud, hvor tyven er forduftet igen, så ring 114.

På www.stopindbrud.dk kan borgere finde nyttige indbrudsforebyggende råd og anvisninger.

Nordjyllands Politi kan af hensyn til den videre efterforskning ikke give flere oplysninger i den konkrete sag.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion