d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Endnu en storsejr i til Vendsyssel Håndbold

9. marts 2020 - kl.9:26 - af:

Veha_uge7_600x250

I en kedelig tom kulisse fik Vendsyssel Håndbold den forventede sejr over deres naboer fra Sæby.

Det blev en kamp Vendsyssel Håndbold satte sig på fra start via en koncentreret indsats, og det var selvsagt en tilfreds cheftræner, der efterfølgende kunne konkludere.

“Vi havde stor fokus på at tage opgaven meget

koncentreret og til-spille os de bedst mulige chancer igennem kampen. Det synes jeg vi lykkedes rigtig fint med.

Kampen er mere eller mindre afgjort efter ti minutter, og trods lidt manglende fokus i anden halvdel af første halvleg, satte vi tingene kraftigt på plads efter pausen. Et er at vi er en klasse eller to over Sæby, noget andet er at hanke sig op til spille foran tomme sæder, og samtidig være tårnhøj favorit. Det løste pigerne forbilledligt og det har jeg stor respekt for”, fortæller Kent Ballegaard.

Sæby HK -Vendsyssel Håndbold 21-37 (13-18)

Målscorere

en kedelig tom kulisse fik vi den forventede sejr over vores naboer fra Sæby. Det blev en kamp vi satte os på fra start via en koncentreret indsats, og det var selvsagt en tilfreds cheftræner, der efterfølgende kunne konkludere.

“Vi havde stor fokus på at tage opgaven meget koncentreret og til-spille os de bedst mulige chancer igennem kampen. Det synes jeg vi lykkedes rigtig fint med. Kampen er mere eller mindre afgjort efter ti minutter, og trods lidt manglende fokus i anden halvdel af første halvleg, satte vi tingene kraftigt på plads efter pausen. Et er vi er en klasse eller to over Sæby, noget andet er at hanke sig op til spille foran tomme sæder, og samtidig være tårnhøj favorit. Det løste pigerne forbilledligt og det har jeg stor respekt for”, fortæller Kent Ballegaard.

Sæby HK -Vendsyssel Håndbold 21-37 (13-18)

Målscorere

Termansen 8

Cristina 7

Nadja 5

Henriette 5

Sletskov 4

Mette 4

Sylvie 2

Ida 1

Marlene 1

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion