d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sol og Strand i Lønstrup giver støtte til tre lokale ildsjæle

11. marts 2020 - kl.9:42 - af:

Sol og strand 600x250

Keramoda, Tornby Gl. Købmandsgård og Vibeke Falkenberg kan se frem til at modtage penge fra ”Sol og Strands lokale håndsrækning”.

Det er anden gang, at virksomheden uddeler lokale støttekroner, og for bureauchef Jakob Risager Gravgaard er det en glæde at kunne understøtte gode lokale projekter.

– Sidste år kunne vi støtte en grundejerforening, Lokalhistorisk Forening for Lønstrup og Omegn og Vennebjerg Mølle, og mit indtryk er, at vores bidrag har stor betydning for deres frivillige arbejde.

Håndsrækning til Ildsjæle

Håndsrækningen er en anerkendelse af ildsjæle, der gør en forskel i lokalsamfundet, siger Jakob Risager Gravgaard.

Den selvejende institution, Tornby Gl. Købmandsgård, der er en 200 år gammel skudehandlergård, har søgt om støtte til at udskifte vinduerne i bygningen.

Gården består af butik, kaffestue og udstillinger om natur og kystkultur, som er åbent hele året og drives af frivillige.

Keramoda søger om støtte til et projekt i hovedgaden i Lønstrup, hvor tanken er at etablere en legeplads, der kan benyttes af lokale og feriegæster.

Vibe Falkenberg har boet i Lønstrup i snart 40 år og bliver ofte spurgt om byens historie, og det er baggrunden for et historieformidlingsprojekt, som hun gerne vil realisere. Derfor ansøger hun om midler til blandt andet at opsætte skilte på historiske bygninger.

De tre kandidater skal nu i gang med at producere en video, som fortæller om projektet. Herefter får husejerne mulighed for at afgive deres stemme, og i april løftes sløret for, hvordan puljen på i alt 50.000 kroner fordeles mellem de tre kandidater.

– Det projekt der høster flest stemmer fra husejerne får størstedelen af pengene.

Heldigvis er der ingen, der går tomhændede herfra, idet alle tre nominerede får del i pengene, siger Jakob Risager Gravgaard.

Om Sol og Strand Feriehusudlejning:

Sol og Strand Feriehusudlejning er en danskejet virksomhed, der siden 1979 har serviceret, markedsført og udlejet privatejede ferieboliger i hele Danmark. Foruden hovedkontoret har Sol og Strand 21 lokalbureauer fordelt rundt om i Danmark og omkring 6.500 private sommerhuse til udlejning. Sol og Strand har omkring 135 fastansatte og i højsæsonen mere end 1.000 dedikerede medarbejdere, og vi brænder alle for at give både vores sommerhusejere og vores feriegæster den bedst mulige service og oplevelse.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion