d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fortuna & Dana Cup: Vi står sammen i kampen om Corona

14. marts 2020 - kl.0:20 - af:

Fortuna Hjørring Vi står sammen i kampen mod corona 600x250

Fortuna og Dana Cup tager kampen mod Covid-9 op Dansk Fodbold modtager meldingerne vedr. COVID-19 fra Statsministeren og myndighederne med største alvor og reagerer yderst seriøst på situationen.

DBU har aflyst kampene, og så bygger vi til i Fortuna-Dana Cup-koncernen. Der lukkes ned i alle de sportslige afdelinger.

Det vil sige, at holdtræningen i såvel ungdoms- som seniorafdelingen er aflyst. For at kompensere for den manglende holdtræning har ligaspillerne besked om at tilrettelægge selvtræning.

I baglandet – administrationerne hos Dana Cup og Fortuna – køres der ned på et absolut minimum. Der etableres hjemmearbejdspladser, afspadsering afvikles og tilgodehavende ferie skal afholdes.

I koncernen hersker der ikke tvivl om situationens alvor, og vi føler, at nævnte tiltag reducerer risikoen for at blive en del i udbredelsen af Coronaen.

Hos Dana Cup Academy, der har 19 elever, er der også lukket, og eleverne tager hjem. Enkelte elever, der bor på akademiet, har ikke mulighed for at tage hjem. Her sørges der for, at de kommer i ”pleje”.

I koncernen tænker vi også på Dana Cup 2020, der finder sted i uge 30 – fra den 20. til den 25. juli.

Forberedelserne til denne cup fortsætter. Vi går ud fra, at Coronaen til den tid er lagt langt bag os, så der på ny kan afvikles en spændende fodboldturnering.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion