d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Bryghuset Vendia leverer en solstrålehistorie

15. marts 2020 - kl.9:32 - af:

Bryghuset Vendia Kristian Rise Michelin 2020 600x250

“Jeg fik lyst til at kramme postbuddet, selvom jeg jo ikke måtte”, smiler Kristian, som leverer en dejlig solstrålehistorie her i de grå dage.

Tirsdag den 17. februar blev det afsløret, at Bryghuset Vendia bibeholder sin plads i den nye Michelin Guide for 2020 – noget der også belønnes med en flot og anerkendende “Michelin Plate” – óg den tallerken er netop ankommet med postbuddet.

En anerkendelse som Kristian Rise er både stolt og ydmyg over. “Det er en rigtig smuk og dejlig platte, som vi alle glæder os over. Jeg er meget glade for det enorme skulderklap, som går til hele huset”.

– Vi er stolte og beæret over, at vi endnu engang sætter Nordjylland og Hjørring på Michelin-kortet.

– Jeg glæder mig til at hænge den op sammen med mit skønne personale – og så glæder vi os bare til, at vi atter skal lave en masse dejlig mad til jer alle sammen, slutter Kristian. Se med lige HER.

”The Michelin Plate”, som blev indført i 2016, er en anerkendelse fra Michelin-Guiden om, at restauranten laver et godt måltid af særlig kvalitet.

Corona rammer også Bryghuset Vendia og Bistro V

Bryghuset Vendia, Bistro V Hjørring og Bistro V Aalborg lukker de næste to uger.

Vi tager corona-situationen og myndighedernes seneste udmeldinger meget alvorligt.

Vi har derfor taget konsekvensen af regeringens seneste udmeldinger, og følger statsministerens stærke opfordring til barer og restaurationer om at hjælpe til i bekæmpelsen af smittespredningen af Covid19.

Det betyder, at vi fra fredag d.13/3 lukker de næste to uger frem til fredag d.27/3.

Vi kan imidlertid kontaktes på flg. mails: Bryghuset Vendia Info@bryghusetvendia.dk, Bistro V Hjørring hjoerring@v-bistro.dk, Bistro V Aalborg aalborg@v-bistro.dk

Ved uopsættelige beskeder og henvendelser kan vi kontaktes på 21 99 49 04.

RISE & CO

Bryghuset Vendia Kristian RiseBryghuset Vendia Gourmet MICHELIN 600x400

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion