d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stationsboligerne i Hjørring blev præsenteret

17. marts 2020 - kl.9:48 - af:

Erhverv Hjørring Stationsboligerne Hjørring 600x250

Erhverv Hjørring-medlemmer har været på visit i nyt tilbud til nye medarbejdere i lokale virksomheder.

Skrevet af journalist Claus Dindler for Erhverv Hjørring/Hjørring ErhvervsCenter.

Det seneste visit-arrangement i Erhverv Hjørring – og det seneste i foråret i det hele taget på grund af corona-foranstaltningerne – var et besøg i

Stationsboligerne, som er et tilbud til nye medarbejdere i lokale virksomheder.

Projektet er gennemført af Hjørring Kommune takket være en bevilling på 8,5 mio. kr. fra Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen til et forsøg med at udvikle midlertidige boliger i de tidligere stationsbygninger i Hjørring.

Boligerne skal være med til at hjælpe alle private virksomheder og offentlige ar­bejdspladser i hele Hjørring kommune med at tiltrække kvalificeret arbejdskraft. Det kan være et attraktivt tilbud, når en virksomhed skal rekruttere arbejdskraft, praktikanter, Ph.d.-studerende og projektansættelser.

Der er to typer boliger. En mindre hverdagsbolig beregnet på, at medarbejderen bor der i løbet af arbejdsugen og tager hjem på fridage, samt en større bolig beregnet som et midlertidigt hjem.

Stationsboligerne skal styres af en forening af virksomheder. Det er en betingelse for at leje boligerne, at virksomheden er medlem af foreningen. Foreningens formand er fra starten EUC Nords vicedirektør Jeanette Ørtoft.

Daglig leder af Stationsboligerne er Kurt Bærentsen.

Yderligere information om Stationsboligerne kan ses HER.

Stationsboligerne Hjørring 400x600

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion