d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Home: Vi har stor sympati for byens trængte virksomheder

22. marts 2020 - kl.11:35 - af:

Home Hjørring udenfor 600x250

Hos Home i Hjørring mærker man også coronaens indtrængen på boligmarkedet.

2020 startede ud med rekordhøj aktivitet i fremvisninger, handler og med stigende priser til følge, vi var godt på vej ind i en helt fantastisk sæson, fortæller Jesper – men så flyttede coronaen ind.

– En nedlukningen af Danmark kan ikke undgå at

påvirke boligmarkedet med aflyste eller udsatte fremvisninger, og dermed også færre og et mere langsomt handelstempo for en periode, fortsætter Jesper.

Potentielle huskøbere overvejer helt naturligt en ekstra gang deres situation – “er det nu vi skal købe hus eller skal det vente til støvet fra corona-krisen har lagt sig?” – alle disse tanker og bekymringer har vi den største forståelse for.

Det er også en stor beslutning at sælge sin bolig, der er ofte store begivenheder bag, så vi har også der en stærk forpligtelse til at hjælpe og løse opgaven, selv om det er en svær tid, påpeger Jesper.

Fremvisninger med alle forbehold

– Vi tager situationen meget alvorligt, og vi har et stort ansvar, når vi møder vores kunder i private omgivelser eller i butikken, hvor vi naturligvis kun er få mennesker samlet ad gangen, fortæller Jesper.

Ved de fysiske fremvisninger og salgsvurderinger har vi skærpet opmærksomhed omkring hygiejne, smitterisiko og sygdomstegn, inden vi går ind.

Vi har, som alle andre mæglere, naturligvis også metoder som Facetime, GoTo Meeting, Skype og Messenger blandt vore kommunikationskanaler, som, hvis kunden ønsker dettte, også kan tages i brug.

Medfølelse og sympati for de små og nye selvstændige i Hjørring

Vi rammes naturligvis også økonomisk af denne corona-krise, men da vi har været på markedet i mange år, sidder vi ikke yderst på vippen.

Det gør til gengæld flere af byens små og nye selvstændige/iværksættere – alle dem der giver et kreativt indspark til byen – og her følger min største medfølelse og sympati, jeg håber at vi får alle helskindet igennem.

Pas godt på hinanden derude, slutter Jesper.

Home træffes som altid på telefon 9892 9900, mail: jecahome.dk, web: home.dk-hjoerring og i forretningen – hvor man som kunde altid kan blive opdateret på situationen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion