d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Pernille Brandenborg forlænger med Vendsyssel Håndbold

25. marts 2020 - kl.11:03 - af:

Vendsyssel Håndbold Pernille Brandenborg - HjørringAvis 600x250

– Pernille kom til klubben for 2,5 år siden og er ved at være en af dem der har været her længst, derfor er det også glædeligt at vi nu skal være sammen endnu 1 år.

Pernille er med til at skabe godt humør i truppen og vi glædes over den udvikling Pernille har været igennem mens hun har været hos os, den håber vi så fortsætter fremadrettet, fortæller direktør Jan Hansen.

Cheftræner Kent Ballegaard siger: “Pernille har i denne sæson udviklet sig til at være en vigtig del af truppen, både på de sportslige og de menneskelige kvaliteter. Hendes spil bliver bedre og bedre, hun udvikler sig mere og mere, og hendes humør og gode sind gør godt for hele holdet.

Nu skal vi sammen have lagt yderligere lag på hende. Den til tider lidt for flinke pige, skal have spidset albuerne mere. Som stregspiller og central skikkelse i defensiven skal hun gøre ondt på sine modstandere, og det er øvelsen lige nu.

Jeg er glad for at se den udvikling der er sket, og jeg ser meget frem til at fortsætte i det gode spor, som vi er kommet ind på. Samtidig er det også vigtigt, at vi er garanteret ægte sydfynsk brunsviger fremadrettet.”

Om forlængelsen siger Pernille Brandenborg: “Det har ikke været svært for mig at takke ja til muligheden for at spille min fjerde sæson i Vendsyssel Håndbold. Jeg stortrives i Nordjylland, og jeg er rigtig glad for, at jeg kan forsætte min håndboldudvikling heroppe. Der er sket meget i klubben, siden jeg kom til. Vi har fået vores egen hal i form af Drinx Arena, og hvert år er vi rykket op i tabellen. Vi har fået skabt en fantastisk kulisse for vores hjemmebanekampe med stor opbakning fra sponsorere, tilskuere, frivillige og fanklubben.

Klubben har et professionelt set-up, med et stærkt træningsmiljø og hundrede procent dedikation fra spillere, trænere og klubben. Vi har ambitioner, og vi knokler hver eneste dag sammen, for at vi som hold og klub flytter os endnu længere. Jeg er rigtig stolt af at være en del af alt dette, og jeg ser frem til, hvad den nye sæson bringer samt mange flere oplevelser i Vendsyssel trøjen”.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion