d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hjørring Håndbold og FFI Håndbold i nyt samarbejde

26. marts 2020 - kl.22:13 - af:

Hjørring Håndbold - FFI Håndbold 600x250

De to formænd for Ffi Håndbold Frederikshavn, Peter Laigaard og Hjørring Håndbold, Jens Beermann meddeler hermed, at de to klubber har indledt drøftelser om for den kommende sæson 2020/2021, at se på mulighederne for at lave en overbygningsaftale mellem de to klubber.

Konkret drejer det sig om vores to herrehold, der for Frederikshavns vedkommende netop er rykket op i 1.

Division og Hjørrings herrer, der spiller i 3. Division, men samarbejdet vil ikke få indflydelse på de to klubbers øvrige hold.

I henhold til DHFs ligareglement, § 51, er DHF allerede blevet orienteret om dette før drøftelserne kan finde sted.

Spillerne i begge klubber er orienteret og bakker fuldt op om initiativet.

Peter Laigaard, Ffi Håndbold: “Dette er vores absolut sidste skud i bøssen, hvis vi skal sikre elite herrehåndbold i Vendsyssel. Vi ser frem til drøftelserne og har ingen ultimative krav. Det ligger dog fast, at der selvfølgelig vil blive afviklet 1. Div. kampe i både Frederikshavn og Hjørring, medens 3. Div. Holdet kun ville spille i Hjørring. Alt andet er i spil. Ffi håndbold kommer ikke til at bidrage til projektet økonomisk. Vi glæder os i Ffi håndbold til at fokusere kræfterne på vores ungdomsafdeling og øvrige medlemmer, samt få Rødspætte Cup 2021 afviklet succesfyldt. Vi er meget bevidste om Cuppen store betydning i næsten 40 år for vores klub – men også for vores by, vores handels-og restaurationsliv samt hotellerne i Frederikshavn.

Jens Beermann, Hjørring Håndbold: “I Hjørring Håndbold er vi ydmyge, stolte og glade over muligheden for at vi i fællesskab med Ffi Håndbold nu kan skabe rammerne omkring fremtidens talentudvikling for unge håndboldmænd i Vendsyssel. Vi glæder os over, at vi nu kan styrke elitesporten i landsdelen.”

De to klubber har allerede sikret sig politisk opbakning fra de to kommuners borgmestre Birgit Hansen, Frederikshavn og Arne Boelt, Hjørring, der samstemmende udtaler: “Hjørring og Frederikshavn Kommuner samarbejder på mange områder i forvejen. Og nu samarbejdes der også omkring herre håndbold. Det er en styrke, at klubberne kan finde over kommunegrænserne for at lave endnu stærkere håndboldalliancer. Det kan vi kun bakke op om.”

Fremadrettet vil det være Hjørring Håndbolds direktør Per Bach Nielsen tlf. 20515994/pbn@has.dk, der skal stå i spidsen for den gruppe af mennesker, der bl.a. skal afdække om der er sponsor grundlag for en overbygningsaftale.

Der er allerede truffet mundtlig aftale med et pengeinstitut om et større hovedsponsorat, så parterne ser lyst på mulighederne. Øget sponsortilsagn er dog en forudsætning.

Deadline i forhold til Dansk Håndbold Forbund er 1. juni 2020 for indgåelsen af en overbygningsaftale.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion