d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Apoteker: Betal med kort og undgå kontanter

27. marts 2020 - kl.11:10 - af:

Hjørring_Apotek 600x250

Lønningsdagen nærmer sig, og mange danskere går traditionen tro hen til hæveautomaten eller i banken for at omsætte løn, pension og andre indtægter til kontanter, som de betaler med i butikkerne.

Landets apoteker opfordrer nu til, at man lader pengene stå på kontoen og betaler med betalingskortet. Så undgår man at bruge kontanter.

Det indebærer nemlig en smitterisiko i forhold til COVID-19, når mønter og sedler passerer hænder fra den ene person til anden. Derfor foretrækker apotekerne betaling med kort.

En del apoteker tager også imod MobilePay – bl.a. i forbindelse med ordningen medicin to-go, der er en af de nye kreative måder, mange apoteker har taget i brug for at sikre danskerne deres medicin uden at risikere smitte.

Den indebærer, at man bestiller medicinen telefonisk eller over nettet og får den bragt ud til sin bil på P-pladsen uden for apoteket. Derved slipper man for at gå ind. Så betaler man blot med MobilePay, eller man gennemfører handlen som e-handel over nettet.

Apotekerforeningen understreger samtidig, at hvis en kunde ikke har andre muligheder end kontanter, så tager apoteket selvfølgelig imod det. Alle skal have deres medicin.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion