d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Mette Brandt Nielsen skifter til Vendsyssel Håndbold

28. marts 2020 - kl.8:00 - af:

Mette Brandt Vendsyssel Håndbold 600x250

Mette Brandt Nielsen skifter den Norske Liga ud med en 2-årig aftale hos Vendsyssel Håndbold.

Mette er en alsidig bagspiller som tidligere har optrådt i den Danske Liga.

– Vi ser frem til at få Mette tilknyttet til sommer og glæder os til at hun kan bidrage med hendes kvaliteter på vores hold og hermed være med til at vi kan

fortsætte den udvikling vi har været igennem de sidste par sæsoner, fortæller direktør Jan Hansen.

Cheftræner Kent Ballegaard siger: “Det er med en enorm glæde og stor tilfredshed, at vi kan præsentere Mette i dag. Hendes alder til trods har hun allerede erfaring fra den bedste danske og norske række.

Vi får en intelligent spiller, der har rigtig mange målgivende afleveringer, hvor specielt hendes blik for stregspillet er yderst veludviklet. Desuden er hun fin på duel spillet og besidder et godt skud fra mellemdistancen.

Vores dialoger har fra begyndelsen været yderst positive. Hun har med tydelighed vist, at hun vil Vendsyssel Håndbold, og hendes ambitioner og tanker om håndbolden passer perfekt hertil. Jeg vil faktisk mene, at vi har gjort et mindre scoop. Nu skal vi så i fællesskab have bragt hende op på et endnu højere niveau, som hendes store talent og ærgerrighed berettiger til”.

Mette Brandt Nielsen fortæller om aftalen: ”Jeg er rigtig glad for at jeg i de 2 næste sæsoner skal spille i Vendsyssel, Vendsyssel lyder for mig som en god klub hvor der er plads til spillernes udvikling. De har i denne sæson vist at de har et hold der vil fremad. Jeg glæder mig rigtig meget til at blive en del af holdet og forhåbentligt bidrage med en hel masse på banen, men også uden for banen.

Jeg kender flere på holdet og ved de er nogle søde piger så jeg ser rigtig meget frem til at komme i gang og få mødt hele holdet og folk omkring det. Alt i alt er jeg rigtig glad for at være kommet hjem til Danmark og at Vendsyssel har kigget min vej.

Jeg er topmotiveret og klar til at vise hvad jeg kan på en håndboldbane.”

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion