d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skydevåben og større mængde amfetamin beslaglagt i Sindal

31. marts 2020 - kl.7:36 - af:

politi-2 600x250

Nordjyllands Politi rapporterer.

Midt i en vanskelig tid, hvor vi patruljerer særligt intensivt på gader og stræder for at sikre trygheden og sikkerheden for nordjyderne, har vi naturligvis også fortsat fokus på bekæmpelse af kriminalitet i politikredsen.

Et par eksemplar fra den forgange uge:

I onsdags ransagede vi en ejendom omkring Sindal. Her fandt vores efterforskere både et skydevåben og en større mængde amfetamin hos beboeren. Han blev på det grundlag fremstillet i et grundlovsforhør.

Dagen efter, 26. marts, slog vi til i Fjerritslev-området. På en adresse dér fandt vi et såkaldt skunklaboratorium med cirka 200 planter. Der var både tale om hamp, marihuana og hash. Stedets unge beboer blev anholdt og sigtet for salg af narkotika.

I begge tilfælde slog vi til på baggrund af tip fra offentligheden.

Pas godt på jer selv. Og husk: Stå sammen. Hver. For. Sig. Ha’ en god uge, skriver Nordjyllands Politi.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion