d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"



Glaseksperten i Hjørring speeder leveringstiden op

2. april 2020 - kl.14:36 - af:

Glaseksperten Hjørring 600x250

Med afskaffelsen af anlægsloftet forventer Glaseksperten at få flere ordrer, hvor agilitet og hurtig levering er afgørende.

Virksomheden har derfor speedet leveringstiden op fra fire uger ned til blot 14 dage.

I kraft af en fleksibel produktion med isolerede enkeltmandsstationer er Glaseksperten i Hjørring

således i stand til at fortsætte hurtig produktion af vinduer og døre på trods af coronakrisen.

Hos Glaseksperten i Hjørring står maskinerne på fabrikken langt fra stille. Afskaffelsen af anlægsloftet bevirker nemlig, at virksomheden forventer flere ordrer i den kommende tid, og derfor er standard- leveringstiden på fire uger nu sat ned til kun tre uger – og skal det gå hurtigere kan der endda leveres vinduer og døre på blot 14 dage. Det er muligt på grund af isolerede enkeltmandsstationer, som sikrer fortsat produktfremstilling på trods af coronasituationen.

– Byggeriet er heldigvis ikke den branche, der er hårdest ramt af corona, og vi har derfor ikke mærket krisen på ordrebogen endnu. Og med afskaffelsen af anlægsloftet forventer vi heller ikke, at produktionen kommer til at gå i stå – tværtimod er der nu forhåbentlig mulighed for at fokusere på større offentlige
byggeprojekter og fremskynde dem, lyder det fra direktør hos Glaseksperten Vinduer & Døre, Henrik Sørensen, som fortsætter:

– For at imødekomme det stigende behov har vi derfor speedet leveringstiden af døre og vinduer op, så vi nu har mulighed for at handle hurtigt og levere døre og vinduer i løbet af blot 14 dage. Det har været muligt i kraft af vores tilpasningsdygtige produktion med enkeltmandsstationer, som sikrer fortsat produktion – samtidig med at medarbejdernes sundhedsmæssige sikkerhed selvfølgelig opretholdes.

Udover de isolerede enkeltmandsstationer i produktionen har virksomheden desuden indført ekstra tiltag i forhold til medarbejdernes kantine og pauser, hvor der bliver holdt afstand:

– Vi har indført regler om, at medarbejderne skal tage deres forholdsregler, når de spiser frokost eller holder pause. De må derfor hverken gå eller sidde flere sammen, og på den måde sikrer vi, at der bliver holdt afstand. Derudover følger vi selvfølgelig sundhedsmyndighedernes anvisninger i forhold til håndvask og afspritning med videre, fortæller Henrik Sørensen.

Om Glaseksperten A/S

Glaseksperten A/S er en dansk producent og leverandør af glas til bolig, erhverv og offentlige bygninger med hovedsæde i Hjørring. Virksomheden beskæftiger 230 ansatte og har snart 30 års erfaring med levering af glas, vinduer og døre til Danmark og udlandet. Glaseksperten har to produktionsadresser i Hjørring: hovedkontor og produktion af glas på 20.000 m² samt Glaseksperten Vinduer og Døre på 10.500 m².

Glaseksperten tilbyder fleksibel og hurtig levering af vinduer og døre samt kvalitetsglas til konkurrencedygtige priser med et bredt sortiment inden for bl.a. glas til indendørs og udendørs anvendelser, herunder også løsninger inden for print, lyd, brand og personsikkerhed.

Læs mere på glaseksperten.dk

Skriv en kommentar......







- en Fotoclick, Sæby produktion