d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vis os din favoritvin, og vi sætter den på tilbud!

2. april 2020 - kl.14:06 - af:

Overskriften dækker over Supervin.dk’s helt nye og banebrydende initiativ, hvor kunderne selv kan bestemme, hvilke vine onlineportalen skal sætte på tilbud.

Det unikke tiltag har i den grad skabt lykke og købelyst blandt virksomhedens kunder overalt i Danmark.

Da Corona-krisen strammede til, og Danmark lukkede ned, steg kundernes efterspørgsel på ”skarpe tilbud på hyggevin” voldsomt. Flere og flere oplevede lysten til at nyde et godt glas vin i sofaen, mens man hyggede sig med en god bog eller en spændende film.

Som svar på dette behov udtænkte Supervin et koncept, der formentlig er aldeles unikt ikke blot inden for online vinhandel – men måske også inden for al detailhandel.

I kan se denne video, som du kan se lige HER forklarer Mads Jensen, hvordan konceptet fungerer.

Kunderne har i den grad reageret positivt på initiativet, og salget af vin er steget med raketfart – så meget, at det har været nødvendigt at indkalde ekstra personale for at ekspedere alle ordrerne.

Her kommer en enkelt kommentar, som er ganske repræsentativ for kundernes reaktion: ”Ydermere så er jeg helt vild med jeres koncept ”Vis os din favoritvin, og vi sætter den på tilbud”. Det har jeg aldrig set før, men det er virkelig genialt”.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion