d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Corona: NYT om genåbning i Hjørring

7. maj 2020 - kl.21:13 - af:

Hjørring Kommune 600x250

Folketingets partier har nu offentliggjort planen for genåbningens fase 2.

Vi ser frem til, at flere af de kommunale servicetilbud også bliver åbnet i et øget omfang i næste fase, hvor vi blandt andet skal tage imod de ældste elever i skolerne igen, skriver Hjørring Kommune.

– For Hjørring Kommune har sundhedsmyndighedernes

retningslinjer stadig højeste prioritet. Det betyder også, at vi har brug for tid til at forberede den yderligere genåbning – og at vi skal have sundhedsmyndighedernes endelige retningslinjer, før vi for alvor kan tilrettelægge den yderligere genåbning. Det bliver derfor først sidst i uge 20, at de enkelte institutioner har overblikket over, hvordan de kommer til at starte op igen.

– Det er derfor vigtigt, at de af jer, der har tilknytning til vores institutioner, både på skoleområdet, ældreområdet og kommunens øvrige områder stadig forholder jer til den information, der kommer DIREKTE fra den enkelte institution om, hvordan dagligdagen kan tilrettelægges.

– Denne information vil for skolerne tage afsæt i, hvordan åbningen kan tilrettelægges lokalt på den enkelte institution på forsvarlig vis. For alle øvrige institutioner kommer der udmeldinger, når retningslinjer eller behovet for at trække på vores serviceydelser ændrer sig.

Hjørring Kommune

 

2 kommentarer til: “Corona: NYT om genåbning i Hjørring”

 1. Rolf Monsen den: 8 maj - 2020 09:45

  Hvorfor ikke åpne grensen til Norge for alle oss som har investert i fritidsboliger i Danmark ? Smitterisikoen er jo nærmest ikke eksisterende mellom 2 land som har stort sett samme fokus og kontroll på smitten

  Man kan åpne for dispensasjon for “fastliggere” i Danmark , skal grensen fortsatt være stengt sender det et sterkt signal om å selge sine fritidsboliger og heller investere i eget land, det er meningsløst
  Vi savner våre danske venner og våre fritidsboliger, ja vi savner Danmark

  Mvh Fastligger familie ifra Bergen, Norge

 2. Rolf Monsen den: 13 maj - 2020 07:14

  Nå åpner Norge for innreise fra EØS landene for 3 grupper med tilknytning til Norge

  * EØS-borgere som er familiemedlem til norsk borger, med slik familietilknytning som nevnt i bokstav b. (Bokstav b sier følgende: Familiemedlemmer til EØS-borgere, jf. utlendingsloven §110 tredje og femte ledd, når familiemedlemmet er bosatt eller skal bosette seg i Norge).
  * EØS-borgere som skal besøke mindreårige barn, ektefelle eller samboer eller ektefellens eller samboerens mindreårige barn i Norge, samt mindreårige EØS-borgere som skal besøke forelder i Norge.
  **EØS-borgere som eier fast eiendom i Norge, herunder fritidsbolig, og som skal besøke denne.

  https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/K3J89E/norge-letter-paa-coronatiltak-eoes-borgere-kan-igjen-besoeke-familie-i-norge

  Mvh Fastligger familie ifra Bergen, Norge

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion