d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"10.000 kroner på højkant – HVER måned, til et lokalt projekt

20. maj 2020 - kl.12:48 - af:

Spar Nord Hjørring - 10 til Forskel 600x250 kopi

Unge mennesker, ildsjæle, klubber, foreninger, skoler, børnehaver mfl. SE NU LIGE HER:

Med 10 til Forskel stiller Spar Nord Fonden hver måned 10.000 kroner på højkant til et lokalt projekt.

En aktivitet, som sikkert fint kan klares af de unge i foreningen – og som i bedste fald begejstrer flere gange – både via en lille film der skal planlægges og

optages, når stemmerne skal indsamles og når de unge hiver sejren hjem og vinder 10.000 kroner til foreningen.

Lige nu tørster foreningslivet og medlemmer efter at komme i gang igen, og derfor opfordrer Spar Nord Fonden alle i Foreningsdanmark til at benytte tiden og muligheden for at vinde 10.000 kroner – penge til at gøre en forskel i jeres forening.

10 til Forskel

10 til Forskel er sat i verden for at hylde lokale initiativer og sørge for at sætte fokus på projekter, der gør en forskel for mennesker i lokalsamfundet.

For at deltage i 10 til Forskel skal man uploade en video på www.10tilforskel.dk, hvori man fortæller om hvem man er, og hvad pengene skal gå til, hvis man vinder.

Målet med 10 til Forskel er at styrke lysten til at tage initiativer, som både i sin tilblivelse, i arbejdsprocessen og i udførelsen kan gøre andre glade og rigere på gode oplevelser.

10 til Forskel blev første gang søsat i 2012. Gennem årene har Spar Nord set, at 10 til Forskel faktisk kan glæde flere gange – først med de mange grineflip og fælles flid, når den lille video skal optages, og senere igen hvis man også bliver månedsvinder med udsigt til 10.000 kroner.

10 til Forskel er en fælles indsats

Den månedlige vinder af konkurrencen er det projekt, der har formået at skaffe flest stemmer ved konkurrencens udløb.

Foreningen eller initiativtager skal altså selv på barrikaderne for at inspirere og engagere netværk og lokalsamfund til at støtte initiativet med stemmer.

Hvis et projekt ikke samler stemmer nok til at vinde i den måned, man deltager i afstemningen, får man dog en ekstra chance, og projektet er automatisk med igen i måneden efter.

Spar Nord Fonden opfordrer ildsjæle fra klubber, foreninger, skoler, børnehaver, integrationsprojekter, kulturelle institutioner m.v. til at uploade deres gode projekter.

Det er helt enkelt – Upload din video. Stem. Gør en forskel.

På 10tilforskel.dk kan du også se en oversigt over tidligere vindere.  Her vil du se, at flere projekter havde målet om at rejse til udviklingslande for at hjælpe – enten med varer, undervisning eller andet.

Ingen rejser lige nu

Tænk i stedet på nyanskaffelser, udstyr, undervisning eller andet til foreningen, når I tænker deltagelse i 10 til Forskel. Rejser uden for Danmark er ikke muligt i øjeblikket, og som situation og regler er, ønsker Spar Nord Fonden pt. ikke at støtte rejser uden for Danmarks grænser.

Til gengæld udbetaler vi gevinst til foreningen, som ”i passende antal” skal opleve tur til ”et andet sted i DK”.

Læs mere om 10 til Forskel her:

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion