d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ny Skole- og Dagtilbudschef i Hjørring Kommune

21. maj 2020 - kl.7:05 - af:

Kari Rune Jakobsen som ny Skole- og dagtilbudschef i Hjørring Kommune 600x250

Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen har ansat Kari Rune Jakobsen som ny Skole- og dagtilbudschef.

Kari Rune Jakobsen kommer fra en stilling som chef for PPR i Skoleforvaltningen i Aalborg Kommune.

Der forinden var hun ansat som leder af PPR i Hjørring Kommune.

”Jeg er meget tilfreds med og glad for, at Kari Rune Jakobsen igen bliver en del af Hjørring Kommune og indtræder i vores chefteam.

Hun har stor erfaring inden for området og stærke ledelsesmæssige kompetencer. Jeg er meget tryg ved, at Kari Rune Jakobsen skal stå i spidsen og sikre den fortsatte udvikling af vores skoler og daginstitutioner og dette med et stærkt fokus på børnene, deres læring og trivsel” siger direktør i Børne-, Fritids- og Undervisningsforvaltningen Jesper Carlsen.

Det er et enigt ansættelsesudvalg, der står bag valget af Kari Rune Jakobsen. I alt 15 kandidater søgte stillingen, hvoraf fem har mødt ansættelsesudvalget til samtale. Hun tiltræder d. 1. august.

”Jeg glæder mig virkelig meget til at vende tilbage til Hjørring Kommune som Skole- og Dagtilbudschef. Samarbejdskulturen og mindsettet i Hjørring Kommune passer mig utroligt godt.

Her er borgerne i centrum, og resultater er noget vi er sammen om at skabe. Jeg vil som Skole- og Dagtilbudschef gøre mit bedste for at skabe retning, mening og sammenhæng på tværs af organisatoriske niveauer til gavn for Hjørring Kommunes børn og unge” siger Kari Rune Jakobsen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion