d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vendsyssel FF klar til kamp – desværre fortsat uden publikum

27. maj 2020 - kl.8:30 - af:

Vendsyssel FF - Fredericia SH 600x250

Solen skinner, fuglene fløjter og græsset er frodigt og grønt.

Ja, alt er som det plejer at være i maj – og tilmed begynder bolden snart at rulle igen på Nord Energi Arena.

Noget Vendsyssel FF mildest talt er meget, meget glade for.

Men alt er alligevel ikke helt, som det plejer at være. For Vendsyssel FF kan desværre endnu ikke lukke deres fans ind og overvære kampen på søndag.

– Pokkers! Det ville vi ellers rigtig, rigtig gerne!  Men stadion er desværre hermetisk lukket for folk, der ikke har en nødvendig funktion – og selvom man kan argumentere for, at fans netop har en nødvendig funktion til en fodboldkamp, så er det desværre ikke muligt for os, at lukke nogle af jer ind, lyder det fra Vendsyssel FF.

Heldigvis bliver kampen mod FC Fredericia vist på TV3 Sport med kampstart klokken 15:00.

Så man kan sidde derhjemme med en kold øl og nyde kampen i stedet, måske hænge et halstørklæde ud ad vinduet, hejse Vendelbrog op i flagstangen eller på anden vis markere, at I er med Vendsyssel FF på trods af afstand.

Vendsyssel FF kommer i forbindelse med søndagens kamp med denne venlige opfordring:

– Der er ingen grund til at man bevæger sig op mod Nord Energi Arena på søndag. Alle indgange er låst og spærret af, og der er ingen mulighed for at se noget.

– Der er heller ingen grund til at samle sig i biler og holde ude foran stadion. Så bliver man bare venligt gelejdet væk af vores vagter. Og det er – hånden på hjertet – kedelig for os og for jer.

Nej, se I kampen hjemme i trygge rammer. Og glæd jer i stedet til, at vi igen alle kan mødes på Nord Energi Arena, mærke stemningen og glæden ved at det spil, vi alle elsker så forbandet meget.

Hvis I gør det – så lover vi, at vi gør alt, hvad vi kan for at få tre point. Sammen for byen – forza Vendsyssel FF – lyder det slutteligt fra Vendsyssel FF.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion