d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stjerneduo stopper i Vendsyssel Elite Badminton

2. juni 2020 - kl.13:56 - af:

Vendsyssel elite badminton  - Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl 600x250 SH

Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl lægger badmintonketsjeren på hylden.

Dermed blev det kun til én sæson i VEB efter skiftet fra Skovshoved for et år siden, skriver Vendsyssel Elite Badminton i en pressemeddelelse.

De to VEB-spillere har offentliggjort nyheden tirsdag morgen. “Fra badmintonspillere til nybyggere” skriver

de på Facebook og fortsætter:

“Jer, som kender os, ved, at vi interesserer os for boliger. Vi har tidligere sat lejligheder i stand med henblik på udlejning, men denne gang er det vores eget kommende hjem, vi kaster os ud i at renovere. Et hus i 9000 Aalborg som skal shines op. Vi glæder os til byggerod, fugtig kælder, skæve gulve og masser af murbrokker. Badmintonketsjeren bliver lige nu lagt på hylden, og hvornår den bliver fundet frem igen, vides ikke”.

Det er i dag præcis 13 måneder siden, at Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl blev præsenteret som nye VEB-spillere. “Transferscoop” lød én af overskrifterne. De to spillere står bag store danske badmintonpræstationer, herunder en sejr i All England i 2018, OL-sølv i 2016 samt flere VM-medaljer af både sølv og bronze. Kamilla Rytter Juhl har desuden vundet VM-guld i mixeddouble med Thomas Laybourn, som også har en fortid i VEB.

– Christinna og Kamilla skabte sammen med Jan Ø. Jørgensen en enorm interesse for VEB, og vores hjemmekampe har aldrig trukket så mange tilskuere, som de gjorde i sæsonen 2019/2020. Vi havde håbet på, at samarbejdet skulle fortsætte i mindst en sæson mere, men vi respekterer selvfølgelig, at Christinna og Kamilla nu ønsker at prioritere anderledes. Vi takker dem for deres indsats i VEB, siger formand Jan R. Jensen.

Han håber til gengæld, at Jan Ø. Jørgensen fortsætter i VEB-trøjen. Der er dog endnu ikke lavet en aftale for næste sæson.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion