d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Imponerende og detaljerede historiefortællinger i Hjørring

25. juni 2020 - kl.10:01 - af:

Sandskulptur Meny Hjørring 600x250 SH

Det overgår fantasien, når man stille står og betragter hver en lille detalje i de imponerende og smukke sandskulpturer, der i denne tid pryder flere steder i Hjørring.

Murer-Kjeld og Rubjerg Knude Fyr byder handlende, gæster og turister velkommen på Springvandspladsen – og lokker med en tur til Lønstrup.

Ved indgangen til Metropol ShoppingCenter mødes man venligt af vores populære klumpfisk med følge, de vil alle også gerne hilse på dig i Hirtshals.

På parkeringspladsen ved Meny arbejdes der hårdt i sommervarmen. Her lægger Edith Wetering lige nu sidste hånd på is og skov, en skulptur der fortæller os, at sommeren og alle kommunens sommerfornøjelser er åben og klar til at tage imod, det gælder også Det Blå Ishus i Tversted og de smukke krondyr i Slotved Skov.

Inden længe byder Børglum Kloster også sommeren og alle velkommen på parkeringspladsen ved A-Z – og i natursmukke Børglum.

Håndelag og tålmodighed

Sandskulpturering kræver masser af sand, vand, tid og, ikke mindst, håndelag og tålmodighed.

En skulptur begynder med, at sand presses sammen i blokke, som stables ovenpå hinanden.

Sandblokkene fuges med vand for at få sandet til at holde bedre sammen, og når den ønskede højde for sandskulpturen er nået, begynder sandskulptøren ganske enkelt at udforme sit kunstværk ovenfra og ned.

Sandskulptur - Det Blå Is - Slotved SkovSandskulptur - Det Blå IshusSandskulptur Slotved SkovSandskulptur - KlumpfiskenSandskulptur - Klumpfisken_2DSC04054

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion