d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"FINALEBRAG når Fortuna tager imod Brøndby

26. juni 2020 - kl.15:24 - af:

Fortuna Hjørring - GULD finale 600x250 SH

Det bliver ikke meget bedre, og spændingen stiger time for time.

I morgen tager Fortuna imod Brøndby i kampen om guldet, og det tegner til udsolgt, når de to tophold i Gjensidige Kvindeliga tørner sammen – kun få billetter tilbage

Forventningerne er enorme hos Fortuna, der lørdag kl.

14 sparker guldkampen mod ærkerivalen Brøndby i gang på Nord Energi Arena i Hjørring.

Det bliver et kæmpe fodboldopgør, og det finder sted på udelukkende kvinde-præmisser.

Kun på bænken uden for banen er der mænd fra staben til stede. Inden for og ved stregerne er det de 22 spillere og en dommertrio bestående af kvinder, der skal brillere.

Der lægges op til en kamp – en ”finale” om det danske mesterskab – som alle glæder sig til.

Efter en Corona-nedkogt slutrunde hvor ”udskillelsesløbet” har været knaldhårdt, har det vist sig, at det igen er Brøndby og Fortuna, der har klasse i dansk kvindefodbold. Og lørdag skal det så afgøres, hvem der skal være klassens etter!

– Jeg synes, at vi har formået at udvikle os, men især præstere på flere forskellige parametre i kampene. Når der skal fightes, så fighter vi, og når kampen kræver mere kreativitet og hurtige beslutninger i små rum, så kan vi også det, siger cheftræner Niclas Hougaard her op til kampen mod Brøndby.

– Vi er fuldt ud bevidste om, hvad der skal til for at vinde det danske mesterskab, og jeg synes, at vores spillere og holdet i høj grad har det, der skal til for at give Brøndby problemer, gennem en hel kamp. Det er netop vores ambition, at slå Brøndby på vores spidskompetencer.

Interessen for kampen er stor. Allerede ved middagstid fredag var der solgt godt 300 billetter, hvilket vil sige, at der kun er godt 100 billetter yderligere til rådighed. Corona-reglerne siger, at der alt i alt må være 500 personer på Nord Energi Arena, når kampen afvikles.

De tilbageværende billetter kan købes via Fortunas hjemmeside Fortuna Hjørring Betalingen finder sted ved indgangen til Nord Energi Arena, hvor det er klogelig at møde op i god tid, når man skal give spillerne sin opbakning!

Trods Coronaen er der ikke tvivl om, at det bliver den bedst tænkelige ligasæsonafslutning: Fight om guldet, hjemmebane og strålende vejr, lyder det fra Fortuna lejren.

…og så kan man jo samtidig se frem til onsdag, hvor FC Nordsjælland kommer til Hjørring for at spille semifinale i Sydbank Pokalen!

Finalebrag når Fortuna tager imod Brøndby 600x250

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion