d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SÆRTILBUD: Sommerkøkkenet på Skaga FM

26. juni 2020 - kl.14:25 - af:

Skaga FM Sommerkøkkenet 600x250 SH

SOMMERENS SÆRTILBUD:

Kokken Uffe Truelsen gi’r tip til mad og muligheder i sommerperioden.

Hvad skal man egentlig stille op med aftensmaden i dag…?

Det spørgsmål er der sikkert mange, som stiller sig

jævnligt – måske specielt på denne årstid.

I ugerne 28-29-30-31 vil Skaga FM forsøge at hjælpe os alle sammen med inspiration til madlavningen her midt i den danske sommervarme.

Skaga FM præsenterer hver fredag ”Sommerkøkkenet” med kok Uffe Truelsen, som i løbet af de seneste måneder har medvirket i ”Radiokøkkenet”.

Uffe har 20 års erfaring med mad, mennesker, og det at skabe rammen om det gode måltid.

Uffe Truelsen fortæller her om Sommerkøkkenet:

– Sommerkøkkenet er en gastronomisk legestue – et sted hvor børn er mere en almindeligt velkomne, og hvor der det er helt okay at få fedtede fingre.

Sommerlandet bugner med de mest fantastisk råvarer, og mens vi, ikke, i stor stil, kommer til at rejse ud af landet i år, så kan du istedet komme med Sommerkøkkenet rundt omkring på en en gastronomisk rejse.

Vi slår et slag for kvaliteten i vores råvarer, og kæmper for at børn og voksne kommer lidt mere i køkkenet, og får mod på at lege med maden, fortæller Uffe Truelsen.

Lokale varer, bæredygtighed, produktionsformer, sæsoner og det at forholde sig til den mad vi spiser – er også på menuen i Sommerkøkkenet.

Det vil fyge rundt med tips og tricks til hvad man rent faktisk kan være med til at forandre, hvis man tager en bredere viden med sig ud for at handle ind.

Så tag plads i skyggen og lad dine ører marinere i sommerlyd der skærper appetitten”

Radiokøkkenet sendes alle hverdage kl. 09.35 og 16.40 i ugerne 28-29-30-31, og det er Niels Viberg fra Skaga FM der er vært på indslagene.

SKAGA FM kan fanges på FM 105,6 – 105,0 og 106,7 samt kabel, netradio: www.skagafm.dk eller App’en ”MereRadio”

uffe-truelsen-sommerkøkkenetSkaga FM Sommerkøkkenet_1Skaga FM Sommerkøkken_2Skaga FM Sommerkøkkenet_3Skaga FM Sommerkøkkenet_5Skaga FM Sommerkøkkenet_6

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion