d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"KÆMPE TILLYKKE: Fortuna Hjørring er Danmarksmestre

27. juni 2020 - kl.21:01 - af:

Fortuna er DANSKE MESTRE 600x250 SH

Gjensidige Kvindeliga 2019/2020 er færdigspillet.

Fortuna Hjørring er Danmarksmestre, ubesejret i slutspillet og med 23 point.

Det lykkedes for Fortuna Hjørring hjemme på Nord Energi Arena at sikre sig det danske mesterskab i kvindefodbold med resultatet 1-1 mod Brøndby i Gjensidige Kvindeligaen.

En kamp, der var mere spændende end velspillet, oplyser TV2Nord.

Der var i sidste spillerunde af slutspillet tale om en rigtig guldfinale mellem rækkens suverænt to bedste hold.

For en sejr eller uafgjort var nok for Fortuna Hjørring, mens Brøndby skulle have en sejr for at hive mesterskabet hjem.

At det var landets to bedste hold, der stod overfor hinanden i finalen, understreges af, at med sejren har Fortuna Hjørring siden 2002 vundet mesterskabet syv gange, mens Brøndby har noteret sig for 12 mesterskaber.

Spænding i kampen

Caroline Møller scorede for Fortuna Hjørring på et straffespark i første halvleg efter 16 minutter. Og i perioder sad hjemmeholdet solidt på spillet, men med fem minutter tilbage af halvlegen udlignede Brøndby til 1-1 og bragte igen spænding ind i kampen.

Efter pausen dalede spillets kvalitet. En kombination af varme og træthed og sikkert også nerver hos Fortuna-spillerne betød, at spillet ikke flød, som i første halvleg.

Brøndby var indimellem nærgående og kunne med blot en enkelt scoring ødelægge Fortuna Hjørrings mesterskabsdrømme.

Men det lykkedes hjemmeholdet at forsvare sig – og med 1-1 kunne jublen blandt spillerne og tilskuere bryde ud på Nord Energi Arena.

Foto: Fotograf Bjarne Hyldgaard – www.bjarnehyldgaard.dk

Fortuna Hjørring er danske mestre_1Fortuna er danske mestre_2Fortuna er danske mestre_3Fortuna er danske mestre_4Fortuna er danske mestre_5Fortuna er danske mestre_6Fortuna er DANSKE MESTRE_7Fortuna er DANSKE MESTRE_8

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion