d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Og sikke en kamp – velspillet fra begge hold

27. juni 2020 - kl.0:35 - af:

VFF - Kolding 2-2 600x250 SH

Der var sgu fuld skrald på i dag! Både på spillet, men så sandelig også på temperaturen og varmegraderne.

Temperaturen var tæt på at kysse de 30, da Vendsyssel FF tørnede sammen med Kolding IF i fredagens eneste kamp i NordicBet Ligaen.

Og sikke en kamp!

Velspillet fra begge hold – og i de perioder, hvor VFF skruede op for tempoet og kom ud over kanterne – især i deres højreside – var Kolding IF reduceret til saltstøtter.

Vendsyssel FF kom foran allerede efter 10 minutter. Tobias Damsgaard sendte Tiémoko Konaté afsted i dybden, ivorianeren kom først på bolden og blev nedlagt i det kriminelle felt. Dommer Patrick Remon Gammelholm var ikke i tvivl – straffespark. Og det scorede Ali Messaoud sikkert på.

Kampen betød startdebut til VFF’s unge keeper, Mads Sylvan. Og han gjorde en god figur med flere fine indgreb og gode igangsætninger. De to mål er svært at sende hen på hans skuldre.

Tobias Damsgaard, der normal huserer på højrebacken, var rykket frem som central midtbane, og herfra leverede han en rigtig solid og flot indsats. Den mand kommer bare på tværs af rigtig mange af modstandernes opspil. Og når man så samtidig er en god igangsætter, som Damsgaard også er, så har du altså en solid spiller, der er meget tæt på at kandidere til bedste mand hver gang, han går på banen. Ja, det er store og flotte ord. Men det er berettiget, skriver Vendsyssel FF.

Kort før pausen fik Kolding IF reduceretet. Martin Hedeager Jensen trykkede af langt ude fra – bolden bliver rettet af og går forbi Sylvan i målet. En træls måde at slutte en ellers fin halvleg af på.

Efter pausen kom vVendsyssel FF igen foran. Denne gang på godt spil i højreside, hvor Konaté og Damsgaard igen spillede godt sammen, og fik smækket den ind foran mål, hvor Emmanuel Ogude kom først på den og fik den headet i kassen.

Herefter bølgede kampen meget frem og tilbage. Begge hold forsøgte at skabe et overtag, men det lykkedes ikke rigtig for nogle af holdene.

Dog fik gæsterne fra Kolding udlignet. Et hjørnespark skabte lidt panik i feltet, og så kunne Simon Trier sende den i kassen.

Om det var udligningen, der gjorde udslaget, må være usagt. Men faktum er, at Kolding IF’s træner, Morten Mølkjær, lavede en klassisk ’Ole Mørk’-udskiftning. Tre mand på én gang. Det måtte krille lidt hos alle fodboldfans, der kan huske den legendariske AB-, Herfølge- og Frem-træner

I kampens sidste halve time var Vendsyssel flere gange lige ved at tilspille sig en chance, men hver gang blev det til lige ved og næsten. Og det samme gjaldt egentlig for Kolding IF.

Derfor endte kampen også uafgjort – og begge hold er på status quo i tabellen i forhold til før fredagens kamp.

Matchfacts, NordicBet Ligaen, 27. runde
Vendsyssel FF – Kolding IF 2-2 (1-1)

Mål: 1-0 10. min Ali Messaoud (str.), 1-1 42. min Martin Hedeager Jensen, 2-1 50. min Emmanuel Ogude, 2-2 62. min Simon Trier

Advarsler: 71. min Jeppe Svenningsen

Startopstilling, Vendsyssel FF (4-4-1-1): Mads Sylvan Jensen – Jeppe Svenningsen, Jakob Hjorth (46. Morten Knudsen), Andreas Kaltoft, Jakob Blåbjerg – Tiémoko Konaté, Tobias Damsgaard, Jelle van der Heyden (62. Mikkel Basse), Christoffer Boateng (62. Daniel Christensen) – Ali Messaoud (82. Dušan Jajić) – Emmanuel Ogude (88. Bradford Jamieson IV)

Startopstilling, Kolding IF (4-3-3): Frederik Ibsen – Mads Zederkof (63. Mads Eriksen), Mathias Høgsholt, Simon Trier, Daniel Thøgersen (82. Simon Smidt) – Sebastian Sommer, Niels Letort (63. Jeppe Hansen), Henrik Brodersen – Christian Kudsk (88. Mikkel Jakobsen), Rune Nautrup, Martin Hedeager Jensen (63. Denis Fazlagic)

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion