d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"headspace Hjørring – mere end nogen at tale med

29. juni 2020 - kl.9:45 - af:

Alle kommunens børn og unge har nu fået sommerferie, men intet er helt som det plejer.

For mange bliver det en helt speciel ferie: En stor del af de unge er fortsat stærkt plagede af, at de ikke nåede at genoptage en helt normal hverdag.

Hører du til en af de unge, som godt kunne tænke dig flere aktiviteter ind i ferien?

Eller kender du en, som kunne tænke sig en række positive oplevelser? Så er der nemlig godt nyt.

Hjørring Kommune lancerede i fredags et katalog spækket med en masse forskellige sommerferieaktiviteter til kommunens børn og unge. headspace er en af de frivillige organisationer i kommunen, som sammen ungdomsskolen og flere af kommunens foreninger, udbyder en række gratis sommerferieaktiviteter for børn og unge i aldersgruppen 12-17 år.

Det gælder lige fra drenge- og pigegrupper, der mødes hver uge, en skilsmissegruppe og endelig hele fire aldersopdelte ugecamps (12-14-årige og 15-17-årige) med fede oplevelser.

”headspace er et samtaletilbud for unge i aldersgruppen 12-25 år. Vi har et særligt blik for, at der er en gruppe unge, der både har haft en hård periode med alle følgerne af COVID19 – og som nu går en sommer i møde, som for mange kan føles ganske lang. Dem vil vi gerne give nogle positive oplevelser og muligheden for at blive en del af nye fællesskaber”, udtaler Jesper Overgaard Andersen, der til daglig er centerchef i headspace Hjørring.

”Vi har engageret hele frivilliggruppen i at planlægge de forskellige aktiviteter. Vi starter allerede ud med aktiviteter i uge 27. Jeg og hele holdet i headspace ser meget frem til at møde endnu flere unge i headspace, og give de unge en masse positive oplevelser”, udtaler Jonas Andersen, der er en af tovholderne i headspace.

Grupperne laver forskellige aktiviteter i sommerferien, f.eks. ture ud af huset, strandtur, Fårup Sommerland, besøg ved Jordforbindelsen, Oceanariet og meget meget mere.

Programmerne opdateres løbende på headspace Hjørrings facebookside.

Der vil være løbende tilmelding til de forskellige aktiviteter, så du kan helt selv bestemme, hvilke aktiviteter du har lyst til at være med i.

Aktiviteterne er også beskrevet på side 7-9 i sommerferie-kataloget, som du finder lige HER.

Hvis du har yderligere spørgsmål eller vil du gerne tilmelde dig et af forløbene, så grib mulighederne og tag kontakt til headspace på tlf. 81 41 74 71 eller send os en mail til hjorring@headspace.dk

LÆS OGSÅ: Hey børn og unge mennesker – hvad skal I lave i sommerferien?

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion