d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hjørring: Unge undskyldte for høj musik og skruede ned

28. juli 2020 - kl.13:20 - af:

politi-2 600x250 sh

”De unge spiller igen utroligt høj musik fra soundbokse i området.”

Sådan lød første del af anmeldelsen mandag den 27. juli om sent om aftenen, da en gruppe unge borgere festede i nærheden af en skole i Hjørring omegn.

Ifølge anmeldelse var det et gentagene problem for nabolaget.

Nordjyllands Politi sendte derfor en patrulje til stedet for at tage en snak med festens personer.

Betjentene fik kontakt til de unge, som gav udtryk for, at de var kede af at have spillet for højt. Det var efter sigende bestemt ikke meningen, at de ville genere nabolaget. De skruede med det samme ned for musikken. Der faldt derefter ro på i området.

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er helt forståeligt, at du/I fester derhjemme – især siden man ikke kan tage til festival i år. Men husk at vise hensyn.

Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue ned for musikken, når det bliver sent.

Men hvis du selv er udsat for høj musik sent om natten, så tag gerne kontakt til festens personer, før du anmelder festen til politiet. En venlig henvendelse og gensidig forståelse virker ofte – de unge er jo sjældent ude på at genere.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion