d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Fantastisk hus og beliggenhed! En perle nær vesterhavet

1. august 2020 - kl.10:07 - af:

Home Hjhørring Klitvej Tversted 600x250 SH

Home i Hjørring præsenterer denne uges bolig, som alle vil forelske sig i.

En lille perle med sans for selv den mindste detalje – oveni en fantastisk beliggenhed nær Vesterhavet og fremragende strand.

Med denne fantastiske beliggenhed, indbyder dette skønne hus til morgenbadning ved Vesterhavet og

meditative traveture langs stranden.

Her bor man mindre end 5 minutters gang fra Vesterhavet, på en lukket vej – og samtidig tæt på byen, hvor der er både indkøb og skønne restauranter.

Huset rummer 94 m2 bolig og er løbende blevet renoveret og vedligeholdt, blandt andet med nyere tagpap-tag, vinduer, køkken og bad, således det nu fremstår som et moderne og tidssvarende fritidshus, som kan benyttes hele året.

Udover beboelsen er her skønne terrasser med gode læ-kroge, redskabsrum, udhus, ude-bruser og dejlig have med plads til boldspil.

Huset indeholder: I alt 3 værelser, badeværelse, flot køkken/allrum og stue med mange fine detaljer og finesser.

Her er der tale om en bolig, som på den ene side fremtræder som ny, og på den anden side stadig har den sjæl og charme man håber på, når man vil købe et sommerhus.

Ønsker man en perfekt og centralt beliggenhed, med kort afstand til alting – og samtidig et hus der bare fungerer fra dag ét, så er dette hus en oplagt mulighed.

Huset er ikke tilmeldt udlejning og kan således overtages af køber med kort varsel.

Kontakt Jesper Carlsson på telefon 9892 9900, såfremt huset kunne have din interesse, eller du ønsker en fremvisning.

Find salgsinformationer og mange flere billeder lige HER

Homre Hjørring - Klitvej Tversted 900x700_1Home Hjørring - Klitvej Tversted 900x700_2Home Hjørring - Klitvej Tversted_3Home Hjørring - Klitvej Tversted 900x700_4Home Hjørring - Klitvej Tversted 900x700Home Hjørring - Klitvej Tversted_6

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion