d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"



Vrånet sikrer sine medlemmer meget lave priser på Gigaspeed

12. august 2020 - kl.11:48 - af:

Vrånet 600x250

Vrånet er den første foreningen i nordjylland, som har valgt at åbne deres net, og dermed sikrer deres medlemmer meget lave pris på Gigaspeed.

I Vrånet mener vi, at det er vores pligt til enhver tid, at sikre vores medlemmer de bedste internetprodukter til den billigste pris, oplyser formand Niels Henrik Nielsen.

– I den forbindelse har vi valgt at indgå et samarbejde med højhastighedsudbyderen Fastspeed.

NB! YouSee fortsætter også med at sælge internet via Vrånet, og vi gør opmærksom på at de ekstra fordele der er tilknyttet dit bredbåndsprodukt hos YouSee mistes hvis du skifter til Fastspeed.

Fastspeed har lavet en aftale med TDC Net om at bruge deres fiber til at levere deres internet.

– Og derfor er vi også trygge ved at lave aftalen med dem, da vi kender kvaliteten i deres net. Kan også orientere om, at vi har løbende dialog med bla. Stofa, senest for 2 måneder siden, men der vil være en stor omkostning ved at skifte, samt at vi har en kontrakt med YouSee nogle år endnu.

Det eneste argument for at skifte til Stofa er, at de i deres TV-pakker har kanalerne fra Discovery, men det kan også ses af deres pakkepriser, som er højere, og da det ikke er alle medlemmer der ønsker Discovery kanalerne synes vi, at det vil være forkert, at samtlige i foreningen skal betale for noget, de ikke ser. Her ville det have været ønskelig at kanalerne kom ind i YouSee’s BlandSelv univers, så det var op til den enkelte at vælge.

Der arbejdes stadig fra YouSee’s side på en aftale med Discovery.

Aftalen med Fastspeed tilgodeser en voksende del af vores medlemmer, som kun ønsker en meget hurtig internetforbindelse og få udvalgte streaming kanaler, bla. Discovery kanalerne via Dplay.

Stofa’s pris på en 1000 Mbit er kr. 499,-. YouSee’s er kr. 399,- og prisen er ved Fastspeed forhandlet ned til kun kr. 229,- hvis du er medlem hos Vrånet.

Det er ikke alle medlemmer som ønsker den høje hastighed, og der kan også være nogle “fordele” knyttet til YouSee’s internet, som mistes, bla. sikkerhedspakke, lydbøger, YouSee Musik osv.

Fastspeed er ren højhastigheds internet, primært til dem der fremover kun ønsker at benytte sig af streaming.

Det er glædeligt, at vi allerede dagen efter aftalen med Fastspeed er officiel, har modtaget flere nye medlemmer, som ønsker “BredbåndOnly” hos Vrånet, så de kan bestille Fastspeed, slutter Henrik.

Vrånet har skabt nogle valgmuligheder, men det er op til det enkelte medlem at vælge løsning.

Skriv en kommentar......







- en Fotoclick, Sæby produktion