d. - 2. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Begejstring og genvalg over hele linjen

6. september 2020 - kl.8:00 - af:

Socialdemokraterne Hjørring 2020 600x250

Begejstring og genvalg over hele linjen, da Socialdemokratiet i Hjørring Kommune Kreds, langt om længe, holdt generalforsamling lørdag formiddag.

Efter corona nedlukningen i marts, måtte den planlagte generalforsamling udskydes.

Men  lørdag formiddag, den 5. september, lykkedes

det endeligt at afvikle generalforsamlingen i 3F Skageraks lokaler på Vandværksvej i Hjørring.

Det er dejligt at være Socialdemokrat, sagde tidligere statsminister Viggo Kampmann tilbage i 1960. Og det er længe siden, det har givet lige så god mening at sige det samme, som nu, sagde Udviklingsminister Rasmus Prehn, blandt meget andet i sin beretning. Han refererende naturligvis til de gode meningsmålinger, den nye regerings resultater samt ikke mindst det seneste regeringsforslag om tidligere pension.

Indledningsvis havde kredsformand Line Kraghede holdt sin beretning, hvor hun glædede sig over endelig at kunne mødes fysisk igen efter coronanedlukningen, men også over et af de bedste år i hendes tid som socialdemokrat. En effektiv og slagkraftig valgkamp, Socialdemokratisk regeringsdannelse og den første S-minister fra Hjørring Kredsen siden Poul Dalsager, der var minister under Anker Jørgensen i 70erne og starten af 80’erne.

Også borgmester Arne Boelt gav sin beretning, hvor han blandt andet fortalte om arbejdet med kommunes budget i en coronakrise, hvor det handler om at holde tungen lige i munden, tænke sig om og samarbejde bredt.

Pernille Buhelt er klar til endnu en periode i regionsrådet og gav et engageret indlæg om sundhedspolitikken.

Kredsbestyrelsen fortsætter med bl.a. Line Kraghede (formand) Ejvind Andersen (næstformand), Michael Bue (Kasserer), Birthe Palsberg Poulsen bestyrelsen, Finn Sone (formand Løkken-Vrå) og Torben Kaptajn (formand Hirtshals-Hjørring)

Alle fik løbesedler med hjem med budskabet om “Nu er det Arnes tur” og forpligtede sig til at husstandsomdele i eget nabolag.

Socialdemokratiet Hjørring 2020_1Socialdemokratiet Hjørring 2020_2Socialdemokraterne Hjørring - Rasmus Prehn 600x400Socialdemokraterne Hjørring 2020_5Socialdemokraterne Hjørring - Arne Boelt 600x400Socialdemokraterne Hjørring 2020_6

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion